Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Vijver

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van het water in uw vijver. Genieten van de prachtige omgeving terwijl u baantjes aan het zwemmen bent in uw zwemvijver. Het Rullen Hoveniers weet precies waar een tuin met een vijver aan moet voldoen.

Vijver ideeën

Om te beginnen is het van belang om te weten wat voor soort vijver u wilt in uw tuin. Er zijn tal van verschillende soorten vijvers zoals koi vijvers, plantenvijvers, siervijvers en zwemvijvers. Deze vijvers kunnen ook in allerlei verschillende vormen worden aangelegd. Het is bij het bepalen van de vorm van de vijver erg belangrijk om te kijken naar de rest van de tuin, zodat de vijver hier prefect bij aansluit. In de ene tuin is bijvoorbeeld een strakke vijver met rechte lijnen erg mooi, terwijl in een andere tuin een speelse vijver met ronde vormen weer beter past. Als u nog niet exact weet wat voor vijver u wilt, adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Vijveronderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde vijver die niet helder is, is niet wat u wilt. Het is dus belangrijk dat een vijver goed onderhouden wordt. Daarom adviseren wij u graag over belangrijke toepassingen zoals vijverfilters. Een goede vijverfilter zal ervoor zorgen dat het water in uw vijver helder blijft.

Een vijver ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw vijver houden wij altijd rekening met uw wensen, het gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst. Door goed te luisteren naar al deze wensen en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een vijver te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.

Lees alles over Vijver

Moderne tuin met vijver en terrasoverkapping Eindhoven
Moderne tuin in Nuenen

Moderne tuin in Nuenen

Waarom een modern tuinontwerp van Het Rullen Hoveniers? De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met veel...
Moderne tuin Helmond
Moderne bostuin Son

Moderne bostuin Son

Waarom een mordern tuinontwerp van Het Rullen Hoveniers? De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met veel...
Moderne tuin Someren
Water: Rustgevende Factor Of Bron Van Zomers Spelplezier
040 283 29 10
Contact