Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Historie

Meer dan 50 jaar geleden, in 1964, startte Bert Gevers als één van de eersten in Nuenen een hoveniersbedrijf. Tuinen waren zijn passie. Vanuit zijn ouderlijk huis ging op zijn bakfiets op pad om tuinen aan te leggen en onderhouden. Al vrij snel verhuisde hij naar de huidige locatie van het bedrijf aan het Rullen in Nuenen: het ouderlijk huis van zijn vrouw Corry, dat inmiddels al meer dan 150 jaar in bezit van onze familie is. Haar ouders hadden een boerenbedrijf, maar geen opvolgers.

In de loop van de jaren werd van alles gedaan wat met planten te maken heeft: kweken, thuisverkopen en aanplanten bij de klanten thuis. Maar basis is altijd het aanleggen en onderhouden van tuinen geweest, de passie van Bert. Deze passie voor tuinen gaf hij door aan zijn kinderen. Bart en Maurice en schoonzoon Peter richten zich sinds 2005 volledig op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

In al die jaren dat ons bedrijf bestaat staat één ding voorop ‘Blije mensen buiten’: de klanten laten genieten van hun tuinen door het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken. De basis is natuurlijk het vakwerk dat we leveren als we een tuin aanleggen of onderhouden. Een tuin die past bij onze klant, bij zijn levensstijl, levensfase, smaak, voorkeuren en budget.
En het gemak zit hem er vooral in de service die we verlenen, al jarenlang: gaat iets niet helemaal zoals van tevoren bedacht, dan lossen we dit snel op. We doen bijvoorbeeld nooit moeilijk als er een aantal planten dood gaan in een tuin die we hebben aangelegd. Deze vervangen we zonder meerkosten, ook al heeft de aanleg al een aantal jaren geleden plaatsgevonden.

Sinds 2017 is onze serviceverlening naar een nog hoger niveau getild door 10 jaar service en garantie te verlenen op de tuinen die we aanleggen, volgens De Garantietuin. We ondersteunen onze klanten bij het onderhoud van hun aangelegde tuinen en bieden 10 jaar garantie, zonder gedoe en discussie. Zodat onze klanten jarenlang zorgeloos kunnen genieten van hun tuin.

Luchtfoto Het Rullen Hoveniers

 

Onze cultuur

‘Blije mensen buiten’, dat staat bij ons voorop.
Blije klanten, daar worden wij vrolijk van. Het draait er bij ons om gemak en genieten voor onze klanten. We willen onze klant verrassen. Daar zijn we met z’n allen elke dag mee bezig.
En blije medewerkers. Die blij worden van de mooie tuinen die wij maken, en die er blij van worden hoe we hier met elkaar omgaan.

Om dit voor elkaar te krijgen zijn een aantal zaken belangrijk: vertrouwen om eigen verantwoordelijkheid te nemen, door superservice een WOW-effect creëren, plezier en enthousiasme in het werk en een echt en eerlijk familiebedrijf.

Vertrouwen om eigen verantwoordelijkheid te nemen

Als je elkaar vertrouwt durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Zo regelen onze hoveniers alles zelf als ze een tuin aanleggen. Ook fijn voor onze klant, want als even net iets anders moet dan is afgesproken, is dit samen met de hovenier die het werk doet zo geregeld.
Door superservice een WOW-effect creëren
Voor ons betekent service verlenen meer dan alleen je afspraken nakomen en een project vlekkeloos laten verlopen. Het betekent net dat stapje extra zetten, waardoor de klant verrast wordt en een WOW gevoel krijgt.

Plezier en enthousiasme in het werk

Een lach op je gezicht (ook als het even niet loopt zoals het zou moeten), elkaar regelmatig een complimentje geven. Klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Wij doen het. En we brengen hiermee ons enthousiasme en onze passie voor tuinen over op onze klanten.

Een echt en eerlijk familiebedrijf

Als familie help je elkaar, toon je interesse in elkaar en kijk je hoe je samen beter kan worden. Dat doen we ook binnen het familiebedrijf van Het Rullen. We gaan eerlijk om met klanten en collega’s.

Onze mensen

Maak kennis met ons team. Bekijk het team

040 283 29 10
Contact