HET RULLEN

Over ons

In de meer dan 60 jaar dat ons bedrijf bestaat staat één ding voorop ‘Blije mensen buiten’: de klanten laten genieten van hun tuinen door het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken. De basis is natuurlijk het vakwerk dat we leveren als we een tuin aanleggen of onderhouden. Een tuin die past bij onze klant, bij zijn levensstijl, levensfase, smaak, voorkeuren en budget.

We ontwerpen, realiseren en onderhouden uw droomtuin met het doel dat u zorgeloos kan genieten. Het Rullen is dé hovenier voor een heerlijk buitenleven.

Onze cultuur

‘Blije mensen buiten’, dat staat bij ons voorop.

Blije klanten, daar worden wij vrolijk van. Het draait bij ons om gemak en genieten voor onze klanten. We willen onze klant verrassen. Daar zijn we met z’n allen elke dag mee bezig.

En blije medewerkers. Die blij worden van de mooie tuinen die wij maken, en die er blij van worden hoe we onderling met elkaar omgaan.

Om dit voor elkaar te krijgen werken wij volgens een aantal kernwaarden: vertrouwen om eigen verantwoordelijkheid te nemen, door superservice een WOW-effect creëren, plezier en enthousiasme in het werk en een echt en eerlijk familiebedrijf.

Vertrouwen om eigen verantwoordelijkheid te nemen

Als je elkaar vertrouwt durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Zo regelen onze hoveniers alles zelf als ze een tuin aanleggen. Ook fijn voor onze klant, want als even net iets anders moet dan is afgesproken, is dit samen met de hovenier die het werk doet zo geregeld.

Door superservice een WOW-effect creëren

Voor ons betekent service verlenen meer dan alleen je afspraken nakomen en een project vlekkeloos laten verlopen. Het betekent net dat stapje extra zetten, waardoor de klant verrast wordt en een WOW gevoel krijgt.

Plezier en enthousiasme in het werk

Een lach op je gezicht (ook als het even niet loopt zoals het zou moeten), elkaar regelmatig een complimentje geven. Klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Wij doen het. En we brengen hiermee ons enthousiasme en onze passie voor tuinen over op onze klanten.

Een echt en eerlijk familiebedrijf

Als familie help je elkaar, toon je interesse in elkaar en kijk je hoe je samen beter kan worden. Dat doen we ook binnen het familiebedrijf van Het Rullen. We gaan eerlijk om met klanten en collega’s.

Vacatures

Regelmatig zijn er vacatures binnen ons bedrijf. Klik hier om het vacature-overzicht te bekijken.

Erkend leerbedrijf

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf. We vinden het leuk om stagiairs met passie voor het hoveniersvak te helpen om zich verder te ontwikkelen in dit mooie vak.
Zoek je een stageplaats? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij komen vrijblijvend bij u langs

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen we de mogelijkheden en ideeën over uw moderne tuin bespreken. In dit eerste gesprek kunnen we u al een globale indicatie geven van de kosten voor de aanleg van uw nieuwe tuin. U kunt een vrijblijvende afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

  • Het Rullen

Historie

  • Het Rullen

Team

Telefoon icoon Neem contact op