Dé hovenier voor een heerlijk buitenleven

Hovenier Eindhoven

Het Rullen Hoveniers is al ruim 60 jaar uw partij voor een tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving. We realiseren uw droomtuin met het doel dat u echt zorgeloos kan genieten. Het Rullen is dé hovenier voor een heerlijk buitenleven.

De basis is natuurlijk het vakwerk dat we leveren als we een tuin aanleggen of onderhouden. Een tuin die echt bij u past. Van levensstijl, levensfase, smaak, voorkeuren tot en met het budget voor uw droomtuin.

Lees hier de referenties van Eindhovenaren, buurtbewoners uit Nuenen en klanten uit Helmond:

9.5

“Volledig ontzorgd vanaf ontwerp tot en met de uitvoering/resultaat. Kundig personeel wat je graag over de vloer hebt.”

De heer en mevrouw Bessems, Eindhoven
9.5

“Uitermate klant georiënteerd. Zeer professionele vaklui.”

De heer en mevrouw De Winter, Nuenen
9.5

“Volledig ontzorgd vanaf ontwerp tot en met de uitvoering/resultaat. Kundig personeel wat je graag over de vloer hebt.”

De heer en mevrouw Bessems, Eindhoven
9.5

“Uitermate klant georiënteerd. Zeer professionele vaklui.”

De heer en mevrouw De Winter, Nuenen

Tuinontwerp in Eindhoven

Een nieuwe tuin, die naadloos aansluit op uw wensen, uw huis, uw omgeving, uw levensfase. Aan welke eisen een tuin moet voldoen, is voor iedereen verschillend. De tuinbeleving is voor elke persoon anders. Bij uw ideale droomtuin draait het helemaal om u. U wilt immers elke dag maximaal van uw tuin genieten.

De eerste stap naar uw droomtuin is een goed ontwerp. U gaat samen met onze adviseur in gesprek om uw nieuwe tuin te creëren. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om de tuin te ontwerpen die volledig bij u past.

Tuin inspiratie Eindhoven

Vanuit Nuenen is Het Rullen Hoveniers al ruim 60 jaar actief in de regio Eindhoven. Zo hebben we onder andere tuinen aangelegd in Nuenen, Eindhoven, Helmond, Geldrop, Son en Breugel, Best en Waalre. Maar ook, Mierlo, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Deurne, Someren en Asten vallen onder ons werkgebied als hovenier.

We denken echt met u mee in het ontwerp en maken ook duurzaamheid onderdeel van uw tuin. Vanuit de gemeente Eindhoven en Helmond kan u hier ook subsidie op groene daken voor ontvangen. Laat u inspireren door enkele nieuwe tuinen die we hebben aangelegd in de regio:

Tuin met douglas houten terrasoverkapping

Luxe tuin ideeën met poolhouse en zwembad

Kleine tuin met plonsbad in Eindhoven

Sfeervolle stadstuin met pergola

Kleine tuin met terrasoverkapping Geldrop

Tuin in Someren met een modern ontwerp

Meer inspiratie voor uw nieuwe tuin

Als u op zoek bent naar een tuin die echt uniek is, laat u dan inspireren door de voorbeeldtuinen van Het Rullen hoveniers. Van moderne tuinontwerpen tot landelijke bostuinen, van nieuwbouw tuinen tot vrijstaande villa’s, van elke tuin kunnen wij een droomtuin maken. Om u op weg te helpen kan u makkelijk uw eigen moodboard of collectie van mooie tuinfoto’s starten vanaf ons Pinterest profiel. Daar hebben we verschillende inspiratie borden voorbereid zoals terrasoverkappingen, vijvers, zwembaden en meer.

Tuinaanleg regio Eindhoven

Op basis van uw persoonlijke tuinontwerp leggen onze vakkundige hoveniers uw droomtuin aan. Uw tuin wordt helemaal ingericht zoals we in het tuinontwerp met elkaar hebben afgesproken.

Vanzelfsprekend wordt uw nieuwe tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uw tuin gaat bovendien lang mee. Wij gebruiken bij de tuinaanleg duurzame materialen. U kunt ervan op aan dat wij alleen kwaliteit leveren. Daarom krijgt u 10 jaar service en garantie op uw nieuw aangelegde tuin.

Hoveniersbedrijf Het Rullen

In de meer dan 60 jaar dat ons hoveniersbedrijf bestaat staat één ding voorop ‘Blije mensen buiten’: de klanten laten genieten van hun tuinen door het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken. De basis is natuurlijk het vakwerk dat we leveren als we een tuin aanleggen of onderhouden. Een tuin die past bij onze klant, bij zijn levensstijl, levensfase, smaak, voorkeuren en budget.

Investeer in een kwalitatieve tuin

We weten allemaal dat een goed aangelegde tuin de waarde van uw huis kan verhogen. Maar wist u dat een mooie tuin ook de kwaliteit van uw leven kan verbeteren? Uit een studie van de universiteit van Exeter, gepubliceerd in het vakblad Landscape and Urban Planning, blijkt dat mensen die in een huis met een tuin wonen gelukkiger, gezonder en productiever zijn. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in een mooie tuin!

Van de mooie tuin wilt u natuurlijk lang kunnen blijven genieten. Daarom profiteert u van de jarenlange expertise van de ervaren hoveniers van Het Rullen. Ze weten precies welke soort planten op welke plek het beste groeien en hoeveel onderhoud ze nodig hebben. Planten zijn organismen die leven en groeien. Met de professionele hulp van onze hoveniers komen alle planten het beste tot hun recht in uw nieuwe tuin. Na oplevering krijgt u altijd nog meerdere keren een kosteloos servicebezoek zodat de tuin het beste verzorgd kan worden.

9.25

“Meedenken, professioneel en prettig in de omgang.”

De heer en mevrouw Egger, Eindhoven
9

“Prettige ervaring, fijn geholpen. Fantastisch eindresultaat”

De heer en mevrouw Hoedeman, Eindhoven
9.25

“Meedenken, professioneel en prettig in de omgang.”

De heer en mevrouw Egger, Eindhoven
9

“Prettige ervaring, fijn geholpen. Fantastisch eindresultaat”

De heer en mevrouw Hoedeman, Eindhoven

Hovenier in Eindhoven nodig?

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin? Of heeft u hulp nodig bij het onderhoud? Neem dan contact op met de specialisten van Het Rullen. Wij staan voor u voor u klaar om u een goed advies te geven.

Telefoon icoon Neem contact op