De perfecte aanvulling op je tuin

Poolhouse

Een zwembad in de tuin is niet compleet zonder poolhouse. Wij ontwerpen en bouwen moderne poolhouses uitsluitend op maat, zodat u nog meer kunt genieten van uw zwembad. Naast opslag van de zwembad accessoires en een heerlijk zithoekje in de tuin kan een poolhouse ook goed gebruikt worden als wellness, fitness of kantoor ruimte.

Poolhouse modern

Poolhouses komen in tal van verschillende soorten en stijlen. Een populaire stijl op dit moment is het poolhouse modern. Dit is een luxe overkapping die uw tuin en zwembad naar nieuwe hoogtes tilt. Bovendien is zo’n moderne poolhouse modulair en naar eigen smaak in te richten. Zo is het mogelijk om een poolhouse met bar of buitenkeuken te laten plaatsen zodat het in de zomer dé ultieme plek is om te zitten met familie of vrienden. Ook is wat betreft de kleur veel mogelijk. Een poolhouse modern in de kleur zwart staat bijvoorbeeld goed in heel veel soorten tuinen. Dus bent u op zoek naar een plek in de tuin vol met comfort, luxe en uitstraling? Dan is een poolhouse modern een uitmuntende keuze.

Poolhouse landelijk

Het moderne poolhouse kwam al aan bod, maar dat is zeker niet de enige optie. Wat dacht je van een poolhouse landelijk. Net als de moderne variant is ook het landelijke poolhouse een luxe tuinhuis die u nog meer van uw zwembad laat genieten. Echter is de uitstraling die het toevoegt aan de tuin compleet anders. Veel hout is vaak terug te zien bij deze stijl. Een poolhouse landelijk is bij uitstek geschikt voor grote tuinen op het platteland, maar ze staan zeker niet uitsluitend daar. Deze stijl is tijdloos en neemt enorm veel karakter met zich mee. Als dat is wat u zoekt heeft u met een landelijke poolhouse gevonden wat u wilt.

Poolhouse in de tuin

Er zijn nu wat poolhouses aan bod gekomen en misschien klinkt een poolhouse in de tuin wel als een steeds beter idee. Maar welke stijl past het beste bij u? Dat is een vraag die wij graag samen met u willen antwoorden. Een poolhouse modern en poolhouse landelijk zijn beide uitstekende opties, maar komen allebei met een andere look & feel.

Ga met ons het gesprek aan om erachter te komen wat u echt wilt. Zoals eerder al aangegeven is alles wat we doen maatwerk en is iedere gewenste kleur mogelijk. Daarnaast zijn er tal van elementen die toegevoegd kunnen worden aan zowel een moderne als landelijke poolhouse. Denk aan warmtelampen, verlichting, een kachel of zelfs een groendak. Ook behoren een bar en buitenkeuken, zoals eerder gezegd, tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om zonnepanelen te plaatsen, het poolhouse om te turnen tot werkplek en heb je de keuze tussen een houten vloer en tegelvloer. Daarnaast kunnen wij ook helpen met het ontwerpen van een complete tuin.

Bovendien verrichten wij een groot deel van de constructiewerkzaamheden in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn we korter op locatie bij onze klanten en beperken we het geluidsoverlast.

Wat kost een poolhouse?

Een poolhouse laten maken komt uiteraard met een prijskaartje, maar de prijs loopt van poolhouse tot poolhouse behoorlijk uiteen. Die is namelijk erg afhankelijk van de wensen van de klant, de grootte van het tuinhuis en de elementen die toegevoegd worden. Het materiaal is ook van invloed op de prijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op via deze pagina. Wij zullen er alles aan doen om uw droom poolhouse te realiseren.

Relevante tuinartikelen

Telefoon icoon Neem contact op