Vijver

Een vijver in uw tuin

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van het water in uw vijver. Genieten van de prachtige omgeving terwijl u baantjes aan het zwemmen bent in uw zwemvijver. Het Rullen Hoveniers weet precies waar een tuin met een vijver aan moet voldoen.

Vijver ideeën

Om te beginnen is het van belang om te weten wat voor soort vijver u wilt in uw tuin. Er zijn tal van verschillende soorten vijvers zoals koi vijvers, plantenvijvers, siervijvers en zwemvijvers. Deze vijvers kunnen ook in allerlei verschillende vormen worden aangelegd. Het is bij het bepalen van de vorm van de vijver erg belangrijk om te kijken naar de rest van de tuin, zodat de vijver hier prefect bij aansluit. In de ene tuin is bijvoorbeeld een strakke vijver met rechte lijnen erg mooi, terwijl in een andere tuin een speelse vijver met ronde vormen weer beter past. Als u nog niet exact weet wat voor vijver u wilt, adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Vijveronderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde vijver die niet helder is, is niet wat u wilt. Het is dus belangrijk dat een vijver goed onderhouden wordt. Daarom adviseren wij u graag over belangrijke toepassingen zoals vijverfilters. Een goede vijverfilter zal ervoor zorgen dat het water in uw vijver helder blijft.

Een vijver ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw vijver houden wij altijd rekening met uw wensen, het gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst. Door goed te luisteren naar al deze wensen en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een vijver te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het onderhoud van de vijver in uw tuin? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Relevante tuinartikelen

Telefoon icoon Neem contact op