Bouwkundige tuinelementen - Het Rullen hoveniers - Tuinen met karakter

Het bouwen van tuinelementen is vaak precisiewerk. Er wordt gewerkt met verschillende soorten materialen, zoals douglas hout, metaal, beton of natuursteen. En bij het plaatsen van een filterinstallatie voor de vijver komt een stukje techniek om de hoek kijken. Onze hoveniers zijn allround. Zij voeren al deze werkzaamheden vakbekwaam uit.

Voor het uitvoeren van zeer specifieke werkzaamheden als het plaatsen van een zwembad of hekwerk, en voor het aansluiten van de tuinverlichting werken wij samen met gerenommeerde bedrijven uit de regio. Wij zorgen er voor dat hun en onze planning op elkaar aansluiten, zodat zij vaak het werk al kunnen uitvoeren als wij ook nog in uw tuin aan werk zijn.

Robuust en modern waterelement

Met een waterelement voegt u iets 'extra's' toe aan uw tuin. In een achtertuin in Eindhoven hebben wij een door onze tuinontwerper ontworpen waterelement geplaatst.

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder. Want een groen sedumdak is niet alleen mooi, het verlengt ook de levensduur van het dak en het vangt regenwater op. Bovendien kunt u vaak subsidie krijgen als u een sedumdak aanlegt. Hoeveel subsidie geven bijvoorbeeld de gemeenten Eindhoven en Helmond?

Hoe Regel Ik De Afwatering In Mijn Tuin?

Het is zonde om het water vanaf het dak van uw huis via de hemelwater zo de riolering in te laten lopen. Via waterberging kunt u het water tijdelijk opslaan en later gebruiken voor de beregening van uw tuin.

Tuinaanleg: Zwemvijver In Eindhoven

Onze hoveniers werken momenteel aan de aanleg van een grote zwemvijver in Eindhoven. De zwemvijver is onderdeel van een complete renovatie van een achtertuin, en wordt onder andere uitgevoerd met een filterinstallatie en moerasfilter. De rand van de zwemvijver werken we af met natuursteen. Om u een indruk te geven hoe de aanleg van een zwemvijver in de praktijk wordt uitgevoerd, geef ik hieronder een stap voor stap beschrijving van de aanleg.

Water: Rustgevende Factor Of Bron Van Zomers Spelplezier

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van een waterornament. Genieten van de weerkaatsing van wolken of zonnestralen in de waterspiegel. Of een frisse duik nemen als ’s zomers het kwik in de thermometer oploopt. Met water in uw achtertuin kunt u alle kanten op. Gebruik de kracht van water als rustgevende factor. Of geniet van de verkwikkende werking op warme dagen. Nieuwsgierig? Graag laten we u zien wat een vijver, zwemvijver of zwembad aan uw tuin toevoegt.