Wilt u een terrasoverkapping in de tuin? | Het Rullen Hoveniers

De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met veel ervaring, creativiteit en kennis van alle mogelijkheden gaan wij met het ontwerp aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat er heldere communicatie is vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Dit zijn de voordelen die u ervaart bij Het Rullen Hoveniers:

 1. U krijgt een tuin met een persoonlijk design
 2. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan centraal in onze manier van werken
 3. Wij zijn transparant over de prijs van uw nieuwe droomtuin
 4. Wij zijn hoveniers in hart en nieren, met passie voor ons vak
 5. Uw tuin gaat lang mee door gebruik van duurzame materialen
 6. Uw nieuwe tuin wordt onderhoudsvriendelijk aangelegd
 7. U heeft 12 maanden garantie op uw nieuw aangelegde tuin
 8. U krijgt een uitgebreide nazorg

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden en ideeën over uw tuin te bespreken. In dit eerste gesprek kunnen we u al een globale indicatie geven van de kosten voor de aanleg van uw nieuwe tuin. U kunt een vrijblijvende afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Op maat gemaakte terrasoverkapping, passend bij uw tuin

Bij Het Rullen Hoveniers zorgen we voor een vakkundige plaatsing door ervaren medewerkers. Een terrasoverkapping van duurzaam douglas hout uit Nederland heeft een robuuste, natuurlijke uitstraling. Extra opties zoals een terrashaard, sedumdak en terrasverwarming zijn mogelijk. We bespreken al uw wensen en zorgen voor een op maat gemaakte terrasoverkapping die precies bij uw wensen past. U krijgt een uitgebreide garantie op de constructie.

Prijzen terrasoverkapping

Wij leveren en plaatsen al terrasoverkappingen vanaf € 3.000 incl. btw. Uiteraard is dit afhankelijk van de maat en extra opties. Voor meer informatie over de prijs van een terrasoverkapping, berging of tuinhuis in uw tuin maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Sedumdak op uw terrasoverkapping

Een sedumdak is onderhoudsvrije groene dakbedekking. Dit is een van de mogelijkheden om op uw terrasoverkapping, berging of tuinhuis te leggen. Dit biedt u verschillende voordelen:

 • Goede isolatie in zomer en winter
 • Een natuurlijke uitstraling, en dus prettig om op uit te kijken
 • Opvang van regenwater tijdens hevige regenbuien
 • Langere levensduur van de dakbedekking

Terrasoverkapping kleine tuin

Omdat wij alleen op maat gemaakte houten terrasoverkappingen leveren en plaatsen, zijn wij niet gebonden aan vaste maten. Wij kunnen dus ook een terrasoverkapping, berging, of tuinhuis voor een kleine tuin ontwerpen en maken. Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvende afspraak met u in, waarbij we uw wensen en behoeften kunnen bespreken.

Moderne tuin met vijver en terrasoverkapping Eindhoven

Deze moderne tuin in de wijk Achtse Barrier in Eindhoven is een echte blikvanger geworden, voorzien van alle luxe. De terrasoverkapping met buitenkeuken zorgt ervoor dat de tuin niet alleen een plek is om van te genieten met goed weer. De langwerpige vijver verlengt de tuin vanuit de woonkamer naar het overdekte terras onder de terrasoverkapping.

Kleine tuin met terrasoverkapping Geldrop

Heerlijk genieten in de tuin met een hapje en een drankje, ook als het buiten wat frisser is of op een regenachtige dag. Dat is wat onze klant wilde met zijn relatief kleine tuin. De keuze voor een douglas houten terrasoverkapping was snel gemaakt. De natuurlijke uitstraling van de houten terrasoverkapping en schutting, gecombineerd met de antracietkleurige Schellevis terrastegels maken deze tuin extra sfeervol.

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder. Want een groen sedumdak is niet alleen mooi, het verlengt ook de levensduur van het dak en het vangt regenwater op. Bovendien kunt u vaak subsidie krijgen als u een sedumdak aanlegt. Hoeveel subsidie geven bijvoorbeeld de gemeenten Eindhoven en Helmond?

Een groendak op uw terrasoverkapping, tuinhuis of garage

In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen. Een prima oplossing voor dit probleem is groen op het dak van uw terrasoverkapping, tuinhuis of garage. Met een Sempergreen sedumdak vegetatiemat heeft u direct een volwaardige begroeiing voor uw groendak. Bij levering zijn de vegetatiematten altijd voor 95 % begroeid. Na aanleg ontstaat daardoor direct een groen en duurzaam resultaat.

Douglas houten terrasoverkapping

Daarom Douglas houten terrasoverkapping door het Rullen Hoveniers regio Eindhoven

 • Op maat gemaakte terrasoverkapping, passend bij uw tuin
 • Vakkundige plaatsing door ervaren medewerkers
 • Terrasoverkapping van duurzaam douglas hout uit Nederland
 • Robuuste, natuurlijke uitstraling
 • Uitgebreide garantie op de constructie
 • Extra opties zoals terrashaard, sedumdak en terrasverwarming mogelijk