Uw voortuin opnieuw laten ontwerpen en/of aanleggen? | Het Rullen

Bij tuinen wordt vaak gedacht aan een mooie grote achtertuin of perceel. Echter zijn er natuurlijk ook heel veel huizen in Nederland met een voortuin. Of het nu een grote, kleine of mini voortuin is. Het Rullen kan u helpen met het inrichten hiervan. Dit kan voor een losstaande woning, maar ook zeer zeker voor een rijtjeshuis.

Een voortuin ontwerpen

Doordat wij al vele tuinen hebben ontworpen weten wij goed welke elementen wij (in het klein) kunnen toepassen voor een voortuin. Zo is het prima mogelijk om een voortuin aan te leggen met een vijver, haag, bestrating of juist helemaal in landelijke stijl.

Ideeën voor uw voortuin

Bent u op zoek naar een specifiek ontwerp voor uw voortuin. Dan denken we graag met u mee. Van een moderne tot stadsvoortuin. Wij zullen hierbij uw achtertuin uiteraard niet vergeten om eenheid van voor tot achter te houden.

Waarom uw voortuin netjes aanleggen?

  • Het is de blikvanger van uw huis/woning
  • Het is meestal een eenmalige investering

Interesse in een vrijblijvend advies gesprek? Neem contact met ons op.v

Voortuin Nuenen

Deze voortuin in Nuenen is strak van vorm, maar toch speels door de beplanting. De speciale sfeer  wordt gecreëerd met de roestkleurige CorTen stalen bloembakken. CorTen staal is bovendien duurzaam. De tuin is met onderhoudsvriendelijke beplanting aangelegd en trekt bovendien veel insecten, zoals bijene, aan.