Een vijver in uw tuin | Het Rullen Hoveniers - Tuinen met karakter

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van het water in uw vijver. Genieten van de prachtige omgeving terwijl u baantjes aan het zwemmen bent in uw zwemvijver. Het Rullen Hoveniers weet precies waar een tuin met een vijver aan moet voldoen.

Vijver ideeën

Om te beginnen is het van belang om te weten wat voor soort vijver u wilt in uw tuin. Er zijn tal van verschillende soorten vijvers zoals koi vijvers, plantenvijvers, siervijvers en zwemvijvers. Deze vijvers kunnen ook in allerlei verschillende vormen worden aangelegd. Het is bij het bepalen van de vorm van de vijver erg belangrijk om te kijken naar de rest van de tuin, zodat de vijver hier prefect bij aansluit. In de ene tuin is bijvoorbeeld een strakke vijver met rechte lijnen erg mooi, terwijl in een andere tuin een speelse vijver met ronde vormen weer beter past. Als u nog niet exact weet wat voor vijver u wilt, adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Vijveronderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde vijver die niet helder is, is niet wat u wilt. Het is dus belangrijk dat een vijver goed onderhouden wordt. Daarom adviseren wij u graag over belangrijke toepassingen zoals vijverfilters. Een goede vijverfilter zal ervoor zorgen dat het water in uw vijver helder blijft.

Een vijver ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw vijver houden wij altijd rekening met uw wensen, het gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst. Door goed te luisteren naar al deze wensen en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een vijver te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.

Moderne tuin met vijver en terrasoverkapping Eindhoven

Deze moderne tuin in de wijk Achtse Barrier in Eindhoven is een echte blikvanger geworden, voorzien van alle luxe. De terrasoverkapping met buitenkeuken zorgt ervoor dat de tuin niet alleen een plek is om van te genieten met goed weer. De langwerpige vijver verlengt de tuin vanuit de woonkamer naar het overdekte terras onder de terrasoverkapping.

Tuin in Nuenen met een modern ontwerp

In Nuenen hebben wij een strakke, moderne tuin aangelegd. De langwerpige vijver en de strakke witte tuin muur geven de tuin ruimte. Met een afwisselende en moderne plantenborder krijgt de tuin extra sfeer. Ook aan de details, zoals de drie betonnen waterelementen en de witte plantenbakken met siergrassen, is gedacht.

Tuin in Helmond met een modern ontwerp

De combinatie van verschillende materialen maakt deze tuin tot een plaatje. De houtstructuur van de vlonder gecombineerd met de grijstinten van het tegelterras geven deze kleine achtertuin een moderne uitstraling. Het water in deze moderne tuin staat centraal. Vooral het waterelement zorgt voor een speels, maar strak karakter van de tuin. Het groen in de borders en de groene haag zorgen ervoor dat onze klant optimaal kan genieten van zijn tuin.

Moderne bostuin Son

Bij een strakke villa hoort natuurlijk een strakke tuin. De bosrijke omgeving zorgde ervoor dat dit deze woning uitgebreid is met een moderne tuin. Water, veel groen en verschillende zitjes zorgt voor een overzichtelijke en toch knusse tuin die perfect bij het vele groen rondom.

Tuin in Someren met een modern ontwerp

Een ruime tuin, modern van opzet met strakke, rechte lijnen, zowel in de voortuin als achtertuin. Het ruime gazon met de verhoogde plantenborders op de achtergrond geven deze tuin zijn speciale uitstraling. Heerlijk genieten op één van de terrassen in de tuin met een wijntje in de hand. Wat wilt u nog meer?

Water: Rustgevende Factor Of Bron Van Zomers Spelplezier

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van een waterornament. Genieten van de weerkaatsing van wolken of zonnestralen in de waterspiegel. Of een frisse duik nemen als ’s zomers het kwik in de thermometer oploopt. Met water in uw achtertuin kunt u alle kanten op. Gebruik de kracht van water als rustgevende factor. Of geniet van de verkwikkende werking op warme dagen. Nieuwsgierig? Graag laten we u zien wat een vijver, zwemvijver of zwembad aan uw tuin toevoegt.