Een sedumdak | Het Rullen Hoveniers - Tuinen met karakter

Een sedumdak als groendak op uw terrasoverkapping, garage of tuinhuis geeft uw tuin een duurzame, mooie uitstraling. Een sedumdak is niet alleen mooi om op uit te kijken. Het biedt ook vele voordelen, zoals waterberging, warmteregulering, geluidsisolatie, luchtzuivering en bevordering van biodiversiteit.

Interesse in een vrijblijvend advies gesprek? Neem contact met ons op.

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder. Want een groen sedumdak is niet alleen mooi, het verlengt ook de levensduur van het dak en het vangt regenwater op. Bovendien kunt u vaak subsidie krijgen als u een sedumdak aanlegt. Hoeveel subsidie geven bijvoorbeeld de gemeenten Eindhoven en Helmond?

Een groendak op uw terrasoverkapping, tuinhuis of garage

In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen. Een prima oplossing voor dit probleem is groen op het dak van uw terrasoverkapping, tuinhuis of garage. Met een Sempergreen sedumdak vegetatiemat heeft u direct een volwaardige begroeiing voor uw groendak. Bij levering zijn de vegetatiematten altijd voor 95 % begroeid. Na aanleg ontstaat daardoor direct een groen en duurzaam resultaat.