Kindvriendelijke tuin | Het Rullen Hoveniers - Tuinen met karakter

U wilt een tuin voor uw kinderen hebben waar zij onbezorgd kunnen spelen, maar het oog wil ook wat. Een groot grasveld dat bezaaid is met speeltoestellen is misschien leuk voor de kinderen, maar daar hebben de ouders weinig plezier aan. Wij kunnen u helpen met het samenbrengen van deze twee werelden: een kindvriendelijk tuinontwerp waar uw kinderen urenlang in kunnen spelen en u kunt genieten van uw mooie tuin.

Veiligheid

Het is belangrijk dat uw kind heerlijk onbezorgd in uw eigen tuin kan spelen. De veiligheid van uw kind heeft een hoge prioriteit voor ons in het ontwerpen van de tuin. Het ontwerp zal dan ook altijd zijn gemaakt met veiligheid als uitgangspunt. Het Rullen Hoveniers weet precies waar een tuin voor kinderen aan moet voldoen om een zo veilig mogelijke én mooie plek te creëren voor u en uw kinderen.

Kindvriendelijke tuin ideeën

Wij kunnen u goed adviseren welke planten tegen een stootje kunnen en wij denken mee over de inrichting van de tuin. Zo kan de tuin worden afgemaakt met een vrolijk speelhuis en adviseren wij u over bijvoorbeeld het gebruik van kunstgras. Door goed te luisteren naar uw wensen en dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat een tuin te ontwerpen die kindvriendelijk is en voldoet aan al uw wensen.

Een kindvriendelijke tuin ontwerpen

Een kindvriendelijke tuin ontwerpen wij zo, dat de tuin meegroeit met het gezin. Kinderen blijven niet altijd klein en er komt een dag dat bijvoorbeeld de zandbak overbodig wordt. Tijdens het ontwerpen van uw tuin houden wij hier rekening mee. Onze kindvriendelijke tuin ideeën houden altijd rekening met de langere termijn. We zouden de zandbak bijvoorbeeld zo kunnen ontwerpen dat deze eenvoudig te vervangen is door een vijver. Op deze manier houden we rekening met uw wensen, het gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst.

Waarom een kindvriendelijke tuin?
Kinderen kunnen onbezorgd spelen
De planten kunnen tegen een stootje
De tuin groeit mee met de kinderen
De tuin is een plek waar u én uw kinderen moet kunnen genieten van het buitenleven en waar even kan worden opgeladen.

Kindvriendelijke stadstuin Eindhoven

Deze kindvriendelijke tuin is zo aangelegd dat de speelmogelijkheden, zoals trampoline, vanaf de woning niet direct opvallen, terwijl u wel altijd een oogje kunt houden op de spelende kinderen. De beplanting is vrolijk, maar robuust. Door het ruime leefterras kunt u zelf ook heerlijk genieten in de tuin.

Kindvriendelijke tuin Nuenen

Waarom een kindvriendelijk tuinontwerp van Het Rullen Hoveniers? De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met veel ervaring, creativiteit en kennis van alle mogelijkheden gaan wij met het ontwerp aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat er heldere communicatie is vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van de tuin.

Spelen In De Tuin: Als De Kinderen Het Maar Naar Hun Zin Hebben

Heeft u kleine kinderen? En vindt u het belangrijk dat ze heerlijk onbezorgd in uw eigen tuin kunnen spelen zonder dat u er omkijken naar heeft? Geef ze dan hun tuin. Een tuin waar u zelf ook van kunt genieten. Een tuin waarin gespeeld wordt, krijgt soms wel wat te verduren. De planten moeten tegen een stootje kunnen. En uw kinderen moeten met een veilig gevoel spelen in de tuin. Hebben zij het naar hun zin, dan bent u ook tevreden! Met een vrolijk speelhuis kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en hebben ze de tijd van hun leven. Maak de tuin helemaal af met kunstgras. Ze gaan aan het eind van een middag ravotten zonder groene knieën weer naar binnen. Willen uw kinderen wel zo’n tuin? Wij laten graag zien hoe u ze kunt verrassen.