Douglas houten terrasoverkapping

Bekijk hieronder voorbeelden van een door ons geplaatste douglas houten terrasoverkapping, tuinhuis of berging. Ook een combinatie van een terrasoverkapping op maat met een berging is mogelijk. Voor meer terrasoverkapping inspiratie kan u ook terecht op onze Pinterest met meer voorbeelden van terrasoverkappingen.

Tuin met douglas houten terrasoverkapping

Kindvriendelijke tuin met douglas houten terrasoverkapping en gevarieerde plantenborders

Kleine tuin met terrasoverkapping Geldrop

Tuin in Asten met een modern ontwerp

Terrashaard

Wilt u zelfs op een koude winterdag of een frisse voorjaars- of najaarsavond buiten van uw tuin genieten onder uw terrasoverkapping? Plaats dan een terrashaard onder uw terrasoverkapping voor extra warmte en gezelligheid.

Douglas hout

Deze houtsoort is van nature al duurzaam en staat bekend om zijn sterkte en brede toepassingsmogelijkheden. Douglas hout is een naaldhout afkomstig van de Douglas spar en komt vooral voor in Noord West Europa. Bij een tuinhuis, poolhouse of terrasoverkapping is Douglas hout vooral geschikt doordat het in lange lengtes geleverd kan worden.

Sedumdak (onderhoudsvrije groene dakbedekking)

Ook is het mogelijk om een sedumdak op uw terrasoverkapping, poolhouse, berging of tuinhuis te leggen. Dit biedt u verschillende voordelen:

  • Goede isolatie in zomer en winter
  • Een natuurlijke uitstraling, en dus prettig om op uit te kijken
  • Opvang van regenwater tijdens hevige regenbuien
  • Langere levensduur van de dakbedekking

 

Terrasoverkapping Kleine Tuin

Omdat wij alleen op maat gemaakte houten terrasoverkappingen leveren en plaatsen, zijn wij niet gebonden aan vaste maten. Wij kunnen dus ook een terrasoverkapping, berging, of tuinhuis voor een kleine tuin ontwerpen en maken.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

U heeft u plannen om een douglas houten terrasoverkapping, tuinhuis of berging te plaatsen in uw tuin, en wilt graag goed advies? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te plannen.

Telefoon icoon Neem contact op