Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Kindvriendelijke tuin

U wilt een tuin voor uw kinderen hebben waar zij onbezorgd kunnen spelen, maar het oog wil ook wat. Een groot grasveld dat bezaaid is met speeltoestellen is misschien leuk voor de kinderen, maar daar hebben de ouders weinig plezier aan. Wij kunnen u helpen met het samenbrengen van deze twee werelden: een kindvriendelijk tuinontwerp waar uw kinderen urenlang in kunnen spelen en u kunt genieten van uw mooie tuin.

Veiligheid

Het is belangrijk dat uw kind heerlijk onbezorgd in uw eigen tuin kan spelen. De veiligheid van uw kind heeft een hoge prioriteit voor ons in het ontwerpen van de tuin. Het ontwerp zal dan ook altijd zijn gemaakt met veiligheid als uitgangspunt. Het Rullen Hoveniers weet precies waar een tuin voor kinderen aan moet voldoen om een zo veilig mogelijke én mooie plek te creëren voor u en uw kinderen.

Kindvriendelijke tuin ideeën

Wij kunnen u goed adviseren welke planten tegen een stootje kunnen en wij denken mee over de inrichting van de tuin. Zo kan de tuin worden afgemaakt met een vrolijk speelhuis en adviseren wij u over bijvoorbeeld het gebruik van kunstgras. Door goed te luisteren naar uw wensen en dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat een tuin te ontwerpen die kindvriendelijk is en voldoet aan al uw wensen.

Een kindvriendelijke tuin ontwerpen

Een kindvriendelijke tuin ontwerpen wij zo, dat de tuin meegroeit met het gezin. Kinderen blijven niet altijd klein en er komt een dag dat bijvoorbeeld de zandbak overbodig wordt. Tijdens het ontwerpen van uw tuin houden wij hier rekening mee. Onze kindvriendelijke tuin ideeën houden altijd rekening met de langere termijn. We zouden de zandbak bijvoorbeeld zo kunnen ontwerpen dat deze eenvoudig te vervangen is door een vijver. Op deze manier houden we rekening met uw wensen, het gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst.

Waarom een kindvriendelijke tuin?

  • Kinderen kunnen onbezorgd spelen
  • De planten kunnen tegen een stootje
  • De tuin groeit mee met de kinderen

De tuin is een plek waar u én uw kinderen moet kunnen genieten van het buitenleven en waar even kan worden opgeladen.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.

Lees alles over Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke stadstuin Eindhoven

Kindvriendelijke stadstuin Eindhoven

Waarom een kindvriendelijk tuinontwerp van Het Rullen Hoveniers? De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met...
Kindvriendelijke tuin Nuenen

Kindvriendelijke tuin Nuenen

Waarom een kindvriendelijk tuinontwerp van Het Rullen Hoveniers? De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met...
Spelen In De Tuin: Als De Kinderen Het Maar Naar Hun Zin Hebben
040 283 29 10
Contact