Kindvriendelijke tuin Nuenen

Spelen in de tuin: als de kinderen het maar naar hun zin hebben

Heeft u kleine kinderen? En vindt u het belangrijk dat ze heerlijk onbezorgd in uw eigen tuin kunnen spelen zonder dat u er omkijken naar heeft? Geef ze dan hun tuin. Een tuin waar u zelf ook van kunt genieten. Een tuin waarin gespeeld wordt, krijgt soms wel wat te verduren. De planten moeten tegen een stootje kunnen. En uw kinderen moeten met een veilig gevoel spelen in de tuin. Hebben zij het naar hun zin, dan bent u ook tevreden! Met een vrolijk speelhuis kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan en hebben ze de tijd van hun leven. Maak de tuin helemaal af met kunstgras. Ze gaan aan het eind van een middag ravotten zonder groene knieën weer naar binnen. Willen uw kinderen wel zo’n tuin? Wij laten graag zien hoe u ze kunt verrassen.

In een speelse tuin nu al rekening houden met de toekomst

Uw kinderen blijven natuurlijk niet eeuwig klein. Er komt een tijd dat ze liever op straat gaan spelen. De zandbak is dan plotseling overbodig. En het gazon kan ook wel een stukje kleiner.

Door hiermee nu al rekening te houden bij het ontwerp en de inrichting van uw tuin, kunt u bijvoorbeeld over een aantal jaar de zandbak eenvoudig vervangen door een vijver. Dan is de tuin helemaal úw tuin!

Het Rullen Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp en tuinaanleg die helemaal aansluiten op uw bijzondere wensen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor gebruiksgemak en toekomstig onderhoud.

Telefoon icoon Neem contact op