Het Nieuwe Speelhuis Voor Mijn Nichtje

Als je kleine kinderen hebt, dan is het belangrijk dat ze lekker in de tuin kunnen ravotten. Ik spreek uit ervaring. Toen mijn drie kinderen klein waren hebben ze heel wat tijd besteed op het klimrek en de schommel in onze tuin. Kleine kinderen worden groter, ze gaan inmiddels richting puber of zijn het al. Andere dingen worden dan interessant, spelen in de tuin is er niet meer bij. Het is leuk om te zien hoe mijn zwager en compagnon nu in de kleine kinderen zit en hoe hij zijn tuin zo inricht dat zijn dochtertje er met veel plezier onbezorgd in kan spelen.

dit is een speelhuisje met glijbaanSpelen In Een Beschermde, Veilige Omgeving

Wij zijn een echt familiebedrijf. Mijn zwager Bart is één van mijn compagnons. Hij is ook één van onze hoveniers. Zijn dagelijks werk is het uitvoeren van tuinaanleg en tuinonderhoud.

Hij zit nu midden in de kleine kinderen: een dochtertje van bijna drie en de tweede is op komst. Een leuke en drukke tijd. En ook een tijd waarin kinderen moeten kunnen spelen in de beschermde, veilige omgeving van de eigen achtertuin.

Een Tuin Die Tegen Een Stootje Kan

Een paar jaar geleden, net voordat de eerste werd geboren, heeft mijn zwager al kunstgras in zijn tuin gelegd. Ideaal voor kleine kinderen: je kunt er zonder problemen een zwembadje op zetten en kale plekken rondom een schommel of glijbaan zullen er nooit komen. Bij de keuze van de planten heeft hij er rekening mee gehouden dat ze tegen een stootje moeten kunnen. Ook als die bal per ongeluk toch in de border terecht komt…..

Supervrolijk Speelhuis

Het pronkstuk van zijn tuin is pas gerealiseerd. Er staat nu een prachtig speelhuis, gemaakt van douglas hout en dus duurzaam. Het
speelhuis is een eigen ontwerp, afgestemd op de vorm en grootte van zijn tuin. Compleet met balkon, glijbaan en gordijntjes voor de ramen. Kinderen kunnen er heerlijk in spelen. Het ziet er echt supervrolijk uit.

Mijn zwager vertelde pas geleden tegen mij dat zijn dochter altijd vraagt of papa ook mee in het huisje komt spelen. Even later zitten ze dan samen broodjes van zand te eten en koffie uit een leeg kopje te drinken. Zijn dochter moet wel heel erg blij zijn met zo’n papa!

Ik ben benieuwd wat het volgend project in zijn eigen tuin wordt. Misschien wel een mini eetbare tuin of moestuintje…..

Wilt u meer informatie over onze tuinbeleving Spelen?

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.

Een reactie op dit bericht plaatsen mag natuurlijk ook.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken