Najaarsbeurt in uw tuin

Het najaar is het ideale moment om uw tuin een goede onderhoudsbeurt te geven. Wilt u weten welke werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden? We leggen u graag uit wat wij tijdens het herfstonderhoud voor werk verrichten.

Herfstonderhoud van de tuin

Tijdens de najaarsbeurt van de tuin kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren:

  • Snoeien najaar
  • Gras bemesten najaar
  • Planten bemesten najaar
  • Overige werkzaamheden

Snoeien najaar

In het najaar kunnen diverse snoeiwerkzaamheden worden uitgevoerd. Tot en met september kunnen de coniferenhagen in uw tuin geknipt worden. Als eerder in het jaar de beukenhagen, de taxushagen en de buxushagen al zijn geknipt, dan kan het nieuwe schot nu nogmaals worden geknipt. Onze hoveniers knippen de hagen heel strak en in de juiste periode. Diverse vaste planten, die nu zijn uitgebloeid, kunnen nu nog worden terug geknipt. Onze hoveniers weten exact welke planten nu wel en welke niet kunnen worden terug geknipt.

Gras bemesten najaar

Het najaar is de tijd om uw gazon nogmaals te bemesten. Wij gebruiken hiervoor een speciale organische gazonmest, waardoor u een diepgewortelde, donkergroene dichte grasmat krijgt.

Planten bemesten

In het najaar bemest u ook de planten in uw tuin. Wij gebruiken hiervoor organische meststof die speciaal ontwikkeld is voor het bemesten van planten in het najaar. Door de specifieke samenstelling verbetert de beworteling. Er ontstaat een rijker bodemleven, een hogere weerstand en krachtige planten die ook beter bestand zijn tegen vorst in de winter.

Overige werkzaamheden

Wilt u het uzelf helemaal gemakkelijk maken? Als onze hoveniers toch in uw tuin zijn om het najaarsonderhoud van uw tuin uit te voeren, dan kunnen zij er ook direct voor zorgen dat uw tuin er weer helemaal perfect uitziet. Als u ook de plantenborders onkruidvrij laat maken en de verharding laat vegen, dan kunt u ook in het najaar optimaal genieten van uw tuin.

Daarom herfstonderhoud van de tuin door Het Rullen Hoveniers regio Eindhoven

  • Bemesting van planten en gazon met de juiste meststoffen in de juiste periode
  • Snoeien van planten en hagen in de juiste periode
  • De werkzaamheden worden door onze hoveniers zeer vakkundig uitgevoerd
  • Onze hoveniers zijn goed opgeleide hoveniers die hart hebben voor hun vak
  • Gebruik van organische meststoffen die beter zijn voor plant, gazon en milieu
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Geen zin of tijd om het onderhoud zelf uit te voeren? Wij nemen u het werk uit handen.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Heeft u vragen over de najaarsbeurt van uw tuin, vul dan het ons contactformulier in op de contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Relevante tuinartikelen

Telefoon icoon Neem contact op