Tuinideeën

Kleine tuin met plonsbad in Eindhoven

In het Vonderkwartier in Eindhoven hebben wij een kleine stadstuin ontworpen en aangelegd. Bijzonder aan deze tuin is het plonsbad en de buitenkeuken. Hierdoor hebben we het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin gecreëerd.

Plonsbad in een kleine tuin

In deze tuin is werkelijk elke vierkante meter benut. De blikvanger is natuurlijk het plonsbad. Door de centrale ligging van dit plonsbad in de tuin, spring je op een warme zomerdag voor verkoeling recht uit de woonkamer in je eigen zwembad. Het plonsbad is verwarmd. Zo kun je ook in de winter heerlijk genieten in je eigen tuin.

Het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin

Door het plonsbad, maar zeker ook door de aankleding van de tuin met onder andere bamboe is het ultieme vakantiegevoel gecreëerd. Het terras in de tuin is van Schellevis tegels. Deze betontegel geeft de tuin een authentieke uitstraling. De gewaagde combinatie met de groene tegeltjes van de berging achter in de tuin geven deze tuin nog iets extra’s.

Buiten koken en genieten met vrienden

De buitenkeuken maakt het buitengeluk af. Wat is er lekkerder dan buiten je eigen maaltijd bereiden en er samen met vrienden heerlijk van te genieten. Wijntje erbij en de perfecte zomeravond is een feit.

Een plonsbad in uw tuin?

Heeft u interesse in een plonsbad in uw tuin? Of wilt u een groter zwembad in de tuin? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon icoon Neem contact op