Tuinontwerp exact naar uw wens

Een nieuwe tuin, die naadloos aansluit op uw wensen, uw huis, uw omgeving, uw levensfase. Aan welke eisen een tuin moet voldoen, is voor iedereen verschillend. De tuinbeleving is voor elke persoon anders. Bij uw ideale droomtuin draait het helemaal om u. U wilt immers elke dag maximaal van uw tuin genieten.

De eerste stap naar uw droomtuin is een goed ontwerp. U gaat samen met één van onze adviseurs in gesprek om uw nieuwe tuin te creëren. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om de tuin te ontwerpen die volledig bij u past.

Tuin Ontwerpen? Download ons e-book boordevol tuinideeën…

Wilt u meer inspiratie voor uw nieuwe tuin? Download ons e-book. Zo weet u zeker dat u geen enkel element in uw nieuwe tuin vergeet.

Download E-Book

Werkwijze bij het ontwerpen van een tuin naar wens

Tijdens het vrijblijvende oriëntatiegesprek bespreken we alle mogelijkheden voor het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Het is een eerste kennismaking met ons bedrijf en onze adviseur. Wij hopen u in dit gesprek te inspireren met de juiste ideeën voor uw nieuwe tuin. Wat wilt u precies met uw nieuwe tuin? Welke elementen passen bij u? Tijdens dit gesprek wordt vooral gefocust op uw gewenste tuinbeleving. We kunnen in dit gesprek bovendien al inschatten of uw wensen overeenstemmen met uw beschikbare budget.

Soms is het nodig om een tweede gesprek in te plannen.

Pas nadat we een goed beeld hebben van uw gewenste tuin die aansluit met uw budget gaan we na uw goedkeuring aan de slag met het inmeten van uw tuin en het maken van het tuinontwerp.

Wanneer we alle mogelijkheden en uw wensen op een rij hebben, komen we uw tuin inmeten. Vanzelfsprekend laten wij niets aan het toeval over. Met het inmeten kunnen we nauwkeurig de maten van uw tuin bepalen.

Met al deze informatie gaan wij aan de slag om een persoonlijk ontwerp van uw nieuwe droomtuin te maken. In dit tuinontwerp verbinden wij uw wensen met onze creatieve tuinideeën. We maken onder andere een 3D impressie van uw nieuwe tuin. Met deze 3D-film brengen wij uw tuin tot leven alsof u er al in rondloopt. U ziet direct hoe uw droomtuin er in werkelijkheid uit komt te zien.

Samen met het tuinontwerp ontvangt u een offerte voor de aanleg van uw ontworpen tuin. Nadat u akkoord bent met de offerte, gaan wij de benodigde materialen bestellen zodat onze hoveniers snel aan de slag kunnen met de tuinaanleg. In deze fase ontvangt u van ons duidelijke informatie en een indicatie over de aanvangsdatum van de tuinaanleg.

Onze tuinontwerp referenties.

We werken met veel plezier voor mensen die van een nieuwe tuin willen genieten. We hebben al in veel projecten mogen samenwerken. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dan scroll eens door onze referenties of lees ze allemaal op de referentiepagina.

Lees meer

“Vakmanschap en prettige ervaringen”

Klanttevredenheidscijfer: 10

De heer en mevrouw Kruip, Eindhoven,

“Zonder poespas werd alles prima geregeld”

Klanttevredenheidscijfer: 9,25

De heer en mevrouw Van Ensbergen, Eindhoven,

“Fijne, betrouwbare hoveniers”

Klanttevredenheidscijfer: 9,5

De heer Kip, Eindhoven,

“Met creativiteit genieten van de tuin”

Klanttevredenheidscijfer: 8

Mevrouw Oerlemans, Sint-Oedenrode,

“Aandacht en aansluiting bij de wensen”

Klanttevredenheidscijfer: 9

Familie Roth, Helmond,

“Top bedrijf, top prestatie”

Klanttevredenheidscijfer: 10

Familie Dilber, Leende,

“Betrouwbaar creatief bedrijf met vakmensen”

Klanttevredenheidscijfer: 10

Familie Gravesteijn, Nuenen,

“Vakbekwame hoveniers”

Klanttevredenheidscijfer: 8,5

Familie De Smit, Nuenen,

“Een goed gestructureerde aanpak met een mooi resultaat”

Klanttevredenheidscijfer: 9,25

Familie Van de Beek, Waalre,

“Prima werklui en een mooi resultaat”

Klanttevredenheidscijfer: 9

Mevrouw Van Breugel, Nuenen,

De eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken