Een robot grasmaaier: met gemak een prachtig gazon!

Voor veel mensen is het maaien van het gazon niet de favoriete wekelijkse tuinklus. Echt zo’n klus voor op zaterdag als ook al de boodschappen gedaan moeten worden en de kinderen naar de sportclub moeten worden gebracht. Ontbreekt het u ook aan tijd om het gazon te maaien of wilt u een extra mooi gazon dat er altijd perfect bij ligt? Dan is een robot grasmaaier iets voor u. En een robotmaaier heeft nog veel meer voordelen als u een slimme tuin wilt.

Voordelen van een robot grasmaaier

Een robotmaaier voor uw gazon heeft verschillende voordelen:

  • Het gazon wordt voor u gemaaid
  • Een robotmaaier zorgt voor een extra mooi gazon
  • Grasmaaisel hoeft niet meer te worden afgevoerd
  • De robotmaaier maait door weer en wind

Het gazon wordt voor u gemaaid

Een robotmaaier maait het gazon voor u. Door het gazon af te bakenen met geleidingsdraden vindt de robotmaaier de weg over uw gazon. Regelmatig moet de robotmaaier worden opgeladen, maar ook de weg naar het laadstation vindt hij op eigen kracht. En als de accu opgeladen is maait hij vanzelf weer verder. Ook als u op vakantie bent. Wat een gemak….

Een robotmaaier zorgt voor een extra mooi gazon

Omdat het gazon continu gemaaid wordt, krijgt een een dichtere mat. Het gazon blijft kort, zodat de grasspriet veel licht krijgt. Dit komt de beworteling ten goede. Ook het maaien in een willekeurig patroon verbetert de kwaliteit van het gazon. Bijkomend voordeel is dat mos minder kans krijgt.

Grasmaaisel hoeft niet meer te worden afgevoerd

Omdat de robotmaaier continu maait, is het niet nodig om het grasmaaisel of te voeren. Sterker nog: het maaisel dient als bemesting voor het gazon. Als dat niet duurzaam is….

De robotmaaier maait door weer en wind

Slaat u de maaibeurt van uw gazon wel eens over als het regenachtig weer is? Een robotmaaier laat zich niet afschrikken door een paar regendruppels. Hij maait door weer en wind. Door de willekeurige maairichting laat hij geen sporen achter.

Husqvarna robotmaaier ervaring in Eindhoven

Het Rullen hoveniers werkt met Husqvarna Robotmaaiers, omdat ze de beste maairesultaten geven, betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Meer informatie over Husqvarna robotmaaiers vindt u in de Husqvarna Automower Brochure.

Meer Informatie Over Robotmaaiers

Wilt u meer informatie over een robotmaaier en de mogelijkheden van levering en installatie? Vul dan ons contactformulier in en ik wij nemen snel contact met u op.

Relevante tuinartikelen

Telefoon icoon Neem contact op