Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Water: Rustgevende Factor Of Bron Van Zomers Spelplezier

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen bij het rustgevende geluid van een waterornament.

Genieten van de weerkaatsing van wolken of zonnestralen in de waterspiegel. Of een frisse duik nemen als ’s zomers het kwik in de thermometer oploopt.

Met water in uw achtertuin kunt u alle kanten op. Gebruik de kracht van water als rustgevende factor. Of geniet van de verkwikkende werking op warme dagen.

Nieuwsgierig? Graag laten we u zien wat een vijver, zwemvijver of zwembad aan uw tuin toevoegt.

Water In Uw Tuin: Verfrissend En Ontspanning In Eén

Water is de belangrijkste bron van leven. Water verkoelt, ontspant en inspireert. Water zorgt voor harmonie tussen mens en natuur.

Benut u straks ook deze bijzondere kracht in uw achtertuin. Met een royaal zwembad, een mooie zwemvijver of een vijver met vissen en waterplanten. Creëer nu een bijzondere plek waar u tot rust komt. Of waar u heerlijk kunt recreëren in uw vrije tijd.

Het Rullen Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp en tuinaanleg die helemaal aansluiten op uw bijzondere wensen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor gebruiksgemak en toekomstig onderhoud.

Een vrijblijvende afspraak?

Wilt u een vrijblijvende afspraak met mij maken waarin we in een gesprek bij u thuis alle mogelijkheden voor tuinontwerp en tuinaanleg volgens Tuinbeleving Groen of één van onze andere Tuinbelevingen bespreken? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Ik neem dan uiterlijk binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

waterelement met rvs steigerbuizen tegen witte muur hovenier tuinontwerp eindhoven helmond

Robuust en modern waterelement

Met een waterelement voegt u iets 'extra's' toe aan uw tuin. In een achtertuin in Eindhoven hebben...

sedumdak met zonnepanelen eindhoven helmond

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder....

Hoe Regel Ik De Afwatering In Mijn Tuin?

Het is zonde om het water vanaf het dak van uw huis via de hemelwater zo de riolering in te laten...

Top
040 283 29 10
Contact