Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Terrasoverkapping

Waarom een tuinontwerp met een terrasoverkapping van Het Rullen Hoveniers?

De tuinontwerpen van Het Rullen Hoveniers geven uw tuin een eigen identiteit. Met veel ervaring, creativiteit en kennis van alle mogelijkheden gaan wij met het ontwerp aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat er heldere communicatie is vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Dit zijn de voordelen die u ervaart bij Het Rullen Hoveniers:

 1. U krijgt een tuin met een persoonlijk design
 2. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan centraal in onze manier van werken
 3. Wij zijn transparant over de prijs van uw nieuwe droomtuin
 4. Wij zijn hoveniers in hart en nieren, met passie voor ons vak
 5. Uw tuin gaat lang mee door gebruik van duurzame materialen
 6. Uw nieuwe tuin wordt onderhoudsvriendelijk aangelegd
 7. U heeft 12 maanden garantie op uw nieuw aangelegde tuin
 8. U krijgt een uitgebreide nazorg

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden en ideeën over uw tuin te bespreken. In dit eerste gesprek kunnen we u al een globale indicatie geven van de kosten voor de aanleg van uw nieuwe tuin. U kunt een vrijblijvende afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Op maat gemaakte terrasoverkapping, passend bij uw tuin

Bij Het Rullen Hoveniers zorgen we voor een vakkundige plaatsing door ervaren medewerkers. Een terrasoverkapping van duurzaam douglas hout uit Nederland heeft een robuuste, natuurlijke uitstraling. Extra opties zoals een terrashaard, sedumdak en terrasverwarming zijn mogelijk. We bespreken al uw wensen en zorgen voor een op maat gemaakte terrasoverkapping die precies bij uw wensen past. U krijgt een uitgebreide garantie op de constructie.

Prijzen terrasoverkapping

Wij leveren en plaatsen al terrasoverkappingen vanaf € 3.000 incl. btw. Uiteraard is dit afhankelijk van de maat en extra opties. Voor meer informatie over de prijs van een terrasoverkapping, berging of tuinhuis in uw tuin maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Sedumdak op uw terrasoverkapping

Een sedumdak is onderhoudsvrije groene dakbedekking. Dit is een van de mogelijkheden om op uw terrasoverkapping, berging of tuinhuis te leggen. Dit biedt u verschillende voordelen:

 • Goede isolatie in zomer en winter
 • Een natuurlijke uitstraling, en dus prettig om op uit te kijken
 • Opvang van regenwater tijdens hevige regenbuien
 • Langere levensduur van de dakbedekking

Terrasoverkapping kleine tuin

Omdat wij alleen op maat gemaakte houten terrasoverkappingen leveren en plaatsen, zijn wij niet gebonden aan vaste maten. Wij kunnen dus ook een terrasoverkapping, berging, of tuinhuis voor een kleine tuin ontwerpen en maken. Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvende afspraak met u in, waarbij we uw wensen en behoeften kunnen bespreken.

Lees alles over Terrasoverkapping

Moderne tuin met vijver en terrasoverkapping Eindhoven
Kleine tuin met terrasoverkapping Geldrop
Subsidie op groene daken

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder. Want een groen sedumdak is niet alleen mooi, het...
Een groendak op uw terrasoverkapping, tuinhuis of garage
Douglas Houten Terrasoverkapping

Douglas Houten Terrasoverkapping

Daarom Douglas Houten Terrasoverkapping door het Rullen Hoveniers regio Eindhoven Op maat gemaakte terrasoverkapping, passend bij uw tuin...
040 283 29 10
Contact