Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Tuingemak voor senioren

Als je een dagje ouder wordt dan wil of kun je misschien niet meer zoveel tijd in de tuin besteden. Of je wil je extra vrije tijd juist wel in de tuin steken. Heerlijk aan de slag, maar dan wel op de juiste hoogte. Met verhoogde borders kunnen we veel bereiken. En de trapjes en afstapjes in de tuin kunnen we subliem vervangen om het allemaal wat gemakkelijker te maken.

Het Rullen Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp en tuinaanleg die helemaal aansluiten op uw bijzondere wensen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor gebruiksgemak en toekomstig onderhoud.

Een vrijblijvende afspraak?

Wilt u een vrijblijvende afspraak met mij maken waarin we in een gesprek bij u thuis alle mogelijkheden voor tuinontwerp en tuinaanleg volgens Tuinbeleving Senioren of één van onze andere Tuinbelevingen bespreken? Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan uiterlijk binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

tuinontwerp-tuinaanleg-hovenier-eindhoven-helmond-nuenen-onderhoudsvriendelijke-tuin-natuursteen-tegels-overdekt-terras-plantenborder

Tuin in Veldhoven met weinig onderhoud

Een onderhoudsvriendelijke tuin in Veldhoven Een groene tuin die toch weinig onderhoud nodig...

tuinontwerp-tuinaanleg-hovenier-eindhoven-helmond-nuenen-onderhoudsvriendelijke-tuin-natuursteen-terras

Tuin in Helmond met weinig onderhoud

Onderhoudsvriendelijke tuin in Helmond Groene borders en een lekkere zitplek, dat vroeg de klant...

Voorbeeldtuinen Duurzame Tuin

        Voorbeeldtuinen van...

Top
040 283 29 10
Contact