Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Groen In Uw Tuin: Dat Voelt Toch Heerlijk?

U hoort de vogels fluiten in de vroege ochtendzon, terwijl u geniet van uw ontbijtje op uw terras. De planten in de tuin staat prachtig te bloeien. Precies de kleuren waar u van houdt.

Groen is goed voor uw gezondheid. Mensen voelen zich beter in het groen. Onderzoeken hebben het uitgewezen. U voelt het nu in de praktijk.

Wilt u ook ervaren hoe goed  u zich voelt in een groene tuin? We laten u graag meer ideeën zien.

Uw Groene Tuin Is Natuurlijk Duurzaam

Genieten in uw tuin van al het mooie wat de natuur te bieden heeft. Door gebruik te maken van natuurlijke, duurzame materialen komt uw tuin helemaal tot zijn recht.

De vlonder van Nederlands douglas hout accentueert perfect de sfeer in uw tuin. De oude tegelverharding in de gestapelde muur is de ideale schuilplaats voor veel kleine dieren. En door al die verschillende soorten planten is het een komen en gaan van allerlei insecten. Wat een biodiversiteit.

Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen duurzame achtertuin? Waar de LED verlichting die karakteristieke boom fantastisch in de spotlights zet. En u besproeit uw tuin in de zomer met een duurzaam gevoel. Door de waterberging hoeft in uw tuin geen gebruik meer te maken van kraanwater.

Het Rullen Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp en tuinaanleg die helemaal aansluiten op uw bijzondere wensen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor gebruiksgemak en toekomstig onderhoud.

Een vrijblijvende afspraak?

Wilt u een vrijblijvende afspraak met mij maken waarin we in een gesprek bij u thuis alle mogelijkheden voor tuinontwerp en tuinaanleg volgens Tuinbeleving Groen of één van onze andere Tuinbelevingen bespreken? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Ik neem dan uiterlijk binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

tuinontwerp 3d zwemvijver terrasoverkapping hovenier tuinaanleg eindhoven helmond

Presentatie van een tuinontwerp: hoe wij u uw nieuwe tuin laten beleven

De realisatie van uw nieuwe droomtuin start bij het maken van een tuinontwerp. Wij laten u bij de...

kleine tuin met plonsbad en buitenkeuken in eindhoven

Kleine tuin met plonsbad in Eindhoven

In het Vonderkwartier in Eindhoven hebben wij een kleine stadstuin ontworpen en...

een groene tuin met veel borders tegen wateroverlast van hoosbuien

Met een groene tuin overlast door hoosbuien verminderen

We hebben de laatste weken last van hoosbuien met veel regen. Het gevolg van deze hoosbuien is dat...

Top
040 283 29 10
Contact