Wat wil ik in mijn tuin beleven?

Eén van de eerste dingen die ik graag helder wil krijgen in de voorbereiding op een tuinontwerp is de vraag te stellen: wat wil ik met mijn tuin? Uiteindelijk is een tuin naast een mooi plaatje toch ook vooral om in te leven. En daarnaast is de tuin niet alleen voor nu, maar toch zeker voor een jaar of tien.

Vragen

Stelt u zich daarom de volgende vragen:
•    Welke activiteiten wil ik in mijn tuin doen?
•    Heb ik kinderen?
•    In welke levensfase zit ik nu en wat verandert er mogelijk de komende jaren?
•    Wil ik een bepaald gevoel oproepen in de tuin?

Voor elke vraag is een oplossing die wij hebben opgenomen in onze 7 tuinbelevingen. Uw keuze, afgestemd op uw situatie, zit er vast bij. En zo niet, dan maken we voor u graag een achtste tuinbeleving.

Koken

Koken in de tuin, een gezellig samenzijn met vrienden. Tot in de late uurtjes genieten van gerechten bereid in eigen tuin.

De tuin is zo ingericht dat u van alle gemakken bent voorzien. Een op maat gemaakte buitenkeuken en kruiden uit uw eigen tuin

Groen

Uw tuin, een oase van groen. Groen is het toverwoord in deze tuin. Genieten in uw tuin van al het mooie wat de natuur te bieden heeft! Door gebruik te maken van natuurlijke materialen komt de tuin helemaal tot zijn recht.

Tuinkamer

Uw tuin als verlenging van uw woonkamer. Geniet buiten net zoals u binnen geniet. Alleen met meer groen en vrijheid om u heen. Met een hapje en een drankje. Dat kan op een mooie en zelfs op een druilerige dag. In uw tuin tot rust komen na een dag hard werken.

Kunst

Een tuin waar alles draait om kunst. Het kunstobject staat centraal. Om de menselijke zintuigen te prikkelen. Kunst spreekt tot uw verbeelding.

Water

Een tuin waarin alles draait om water. Rust en ruimte, een waterspiegel om in weg te dromen. Een royaal zwembad, een mooie zwemvijver, of toch alleen een vijver. Een tuin met de schittering van de waterspiegel. Puur genieten.

Spelen

Een tuin voor de kinderen. Zij kunnen zich uitleven in een tuin die tegen een stootje kan. Uw kinderen kunnen met een veilig gevoel spelen in de tuin. Kunstgras in de tuin, zonder groene knieën weer naar binnen. Zij hebben het naar hun zin. Dan bent u ook tevreden!

Senioren

Als je een dagje ouder wordt dan wil of kun je misschien niet meer zoveel tijd in de tuin besteden. Of je wil je extra vrije tijd juist wel in de tuin steken. Heerlijk aan de slag, maar dan wel op de juiste hoogte. Met verhoogde borders kunnen we veel bereiken. En de trapjes en afstapjes in de tuin kunnen we subliem vervangen om het allemaal wat gemakkelijker te maken.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken