Tuinvoorbeelden op pinterest

Bent u zich aan het oriënteren op het tuinontwerp en de tuinaanleg van een nieuwe droomtuin? Een perfect hulpmiddel in deze oriëntatiefase, om beter inzicht te krijgen in wat u nu eigenlijk wilt in uw nieuwe tuin, is door plaatjes van aansprekende tuinen en elementen die in tuinen voorkomen te verzamelen. Gebruik hiervoor Pinterest.

Digitaal moodboard met plaatjes van tuinvoorbeelden

Via Pinterest kunt u een digitaal mood board of collage maken van tuinen of onderdelen van tuinen die u aanspreken. Zo krijgt uzelf en degene die het tuinontwerp van uw nieuwe droomtuin gaat verzorgen een beter beeld bij bijvoorbeeld de tuinstijl waar u van houdt en welke elementen u graag in uw tuin wilt hebben. Een ideale voorbereiding op weg naar een tuin met uw eigen identiteit.

Het Rullen Hoveniers op Pinteresttuinontwerp-tuinaanleg-hovenier-eindhoven-helmond-tuinbeleving-tuinkamer-loungehoek-strakke-moderne-tuin-bostuin-vijver

Ook het Rullen Hoveniers zit op Pinterest. Op diverse ‘borden’, ingedeeld in een aantal categorieën, zoals Tuinkamer, Patiiotuin, Vijvers, Vlonders, Levende Tuin en Terrasoverkappingen, laten wij zien welke tuinen wij hebben aangelegd. Daarnaast vindt u op de borden een aantal ‘Pins’ van tuinvoorbeelden waardoor wij ons weer laten inspireren.

Bekijk de Pinterest pagina van Het Rullen Hoveniers.

Houd onze Pinterest pagina in de gaten, want er komen steeds nieuwe borden en tuinvoorbeelden bij!

Afspraak maken oriëntatiegesprek

Is uw digitale moodboard op Pinterest klaar? En wilt u een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek over uw nieuwe droomtuin? Vul dan ons contactformulier in. Ik neem dan uiterlijk binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken