Zo presenteren wij uw toekomstige tuin

De realisatie van uw nieuwe droomtuin start bij het maken van een tuinontwerp. Wij laten u bij de presentatie van uw nieuwe tuin uw tuin al echt virtueel ‘beleven’. Alsof u al door uw nieuwe tuin loopt. Hoe we dat doen, leest u hieronder.

Beleef uw nieuwe tuin

Nadat u aan ons de opdracht heeft gegeven om uw nieuwe tuin te ontwerpen, gaat onze tuinontwerper aan de slag met een creatief en praktisch ontwerp dat bij u, uw gezinssituatie en levensfase past.

2D tuinontwerp

De basis van het tuinontwerp is een ‘platte’ 2D tekening. Op deze tekening worden u alle onderdelen van uw tuin rondom de woning op de juiste schaal verwerkt. De lijnen en de plaatsbepaling worden goed zichtbaar. Ook vindt u alle gebruikte materialen op deze 2D tekening terug, zoals het soort terrasverharding, de terrasoverkapping, vijver en de beplanting. Alles natuurlijk op maat voor uw tuin met uw specifieke wensen.

Moodboard

Omdat een 2D tuinontwerp nog niet echt sfeer oproept, maken we een moodboard van uw tuin. Dit moodboard roept wel echt de sfeer van uw nieuwe tuin op met voorbeelden en sfeerbeelden, onder andere beeldbepalende elementen van uw tuin zoals het terras, terrasoverkapping en gazon. Maar ook subtiele onderdelen van de tuin komen aan bod, zoals een mooie meerstammige heester.

3D impressie

Om uw tuin echt te beleven en voelen maken wij een aantal 3D impressies van uw nieuwe tuin, vanuit verschillende oogpunten. Hoogteverschillen en dieptes worden zo goed zichtbaar. U krijgt een goede indruk van hoe uw nieuwe tuin er uit komt te zien. Alsof u door uw tuin heen loopt…. Of beter nog: u ziet uzelf al op het terras in uw tuin zitten, heerlijk genietend van een glaasje wijn of een koud glas bier.

Door de toevoeging van 3d animaties wordt uw kijk op de inrichting van de tuin nog beter. De zichtlijnen worden beter benadrukt waardoor u een zo realistisch mogelijk beeld van uw nieuwe tuin krijgt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een tuinontwerp voor uw nieuwe tuin? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken