Koken In Uw Eigen Tuin: Dat Smaakt Naar Meer

Is koken of kokkerellen uw tweede natuur? En vindt u het gezellig om familieleden of vrienden te trakteren op een smaakvolle, zelfbereide maaltijd? Verplaats uw hobby dan in het voorjaar en in de zomermaanden naar uw achtertuin. Natuurlijk kunt u een paar keer per jaar de barbecue uit de schuur halen. Nog aantrekkelijker is het als u kiest voor een tuinontwerp waarin samen koken en samen Bourgondisch genieten de boventoon voeren. Loopt het water u al uit de mond? Laat u dan inspireren door één van de vele de smaakvolle ideeën van Het Rullen Hoveniers.

Tuin Met Buitenkeuken: Buiten Leven En  Genieten

Wat een geweldig vooruitzicht: culinaire hoogstandjes bereiden in uw eigen achtertuin. Natuurlijk zijn smaken nogal verschillend. Toch krijgt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden.

Bij de tuinbeleving ‘Koken’ is een op maat gemaakte  buitenkeuken de belangrijkste smaakmaker en blikvanger. Vanzelfsprekend is deze keuken van alle gemakken voorzien. Als fervent amateurkok kunt u dus naar hartenlust koken.

Onder een ruime overkapping geniet u samen met vrienden en familieleden van een heerlijke, biologische  maaltijd. Bereid op uw eigen houtkachel. En op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin.

Het Rullen Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp en tuinaanleg die helemaal aansluiten op uw bijzondere wensen. Vanzelfsprekend hebben we daarbij oog voor gebruiksgemak en toekomstig onderhoud.

Waarom Úw Tuin Door Het Rullen Hoveniers Laten Ontwerpen En Aanleggen?

Een vrijblijvende afspraak?

Wilt u een vrijblijvende afspraak met mij maken waarin we in een gesprek bij u thuis alle mogelijkheden voor tuinontwerp en tuinaanleg volgens Tuinbeleving Groen of één van onze andere Tuinbelevingen bespreken? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Ik neem dan uiterlijk binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken