Hoe Kies Ik een Tuinontwerper?

Het ontwerpen van een tuin is mensenwerk. Het is een persoonlijk proces dat uiteindelijk met resulteren in uw tuin. Een tuin waarin u zich thuis voelt met de sfeer en kleuren die bij u passen. Het aanleggen van een tuin is en behoorlijke investering. Dan wilt u ook dat het goed gebeurt, dat wat u in uw hoofd heeft samen met de ontwerper wordt vertaald in een tuinontwerp op papier en daarna uw tuin.

‘Klik’

De ‘klik’ tussen u en de tuinontwerper is daarom van het grootste belang. Nodig daarom een aantal tuinontwerpers uit. Informeer bij vrienden Tuinontwerp Tuinontwerperen kennissen of zij al eens met een goede tuinontwerper hebben samengewerkt. Of zoek op internet en laat u leiden door de foto’s op de diverse sites. De ontwerpers die u uitnodigt, ik zou adviseren 2 of 3, hebben allemaal foto’s en ontwerper bij zich van de tuinen die zij hebben ontworpen.

Laat uw keuze voor een tuinontwerper bepalen door de ontwerpen die u het meeste aanspreken en door de persoon waarbij u zich het meest op uw gemak voelt.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken