GeoCeramica: nieuwe soort terrastegel met veel voordelen

Sinds enkele maanden is er een nieuwe soort terrastegel op de markt, waarover wij heel enthousiast zijn. Het is de GeoCeramica tegel van MBI. Deze tegel combineert een keramische tegel met een betonnen ondergrond. Hierdoor is de tegel gemakkelijker en dus voordeliger te verwerken dan de klassieke keramische tegel, terwijl de stijlvolle Italiaanse ‘look’ van de keramische tegel blijft. Wij zijn enthousiast over deze nieuwe tegel.Meer voordelen van de GeoCeramica tegel leest u hieronder.

Kenmerken GeoCeramica tegel

De kenmerken van de GeoCeramica tegel zijn:

Doorsnede van GeoCeramica tegel

Voordelen GeoCeramica tegel

De twee belangrijkste voordelen van de GeoCeramica tegel zijn:

Besparing op aanlegkosten

Anders dan bij een ‘normale’ keramische tegel, is de speciale fundering die nodig is voor een stabiel terras eigenlijk al bevestigd aan de keramische tegels. Hierdoor is GeoCeramica snel te leggen. Niet alleen bespaart u op de kosten van de fundering, u bespaart ook op de arbeidsuren die nodig zijn om een fundering te maken.

Gebruiksgemak en weinig onderhoud

Keramiek is hard, keihard. U zult zeker plezier hebben van deze kleurvaste en krasbestendige tegel. Het gesloten oppervlak van de tegel zorgt ook dat alg een stuk minder kans krijgt. Toch een donkere, natte tuin en wordt alles groen? Geen probleem voor GeoCeramica want een bezem met een sopje erover en uw terras is weer brandschoon.

Meer informatie over GeoCeramica

Meer informatie over GeoCeramica vindt u op de website van MBI, door op deze link te klikken: MBI GeoCeramica. Hier vindt u onder andere een overzicht van de collectie GeoCeramica tegels.

Voorbeeld GeoCeramica Fumato Mezzo tegel

GeoCeramica tegels in uw tuin?

Heeft u interesse in GeoCeramica tegels in uw tuin? Vul dan ons contactformulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken