Genieten In Mijn Tuinkamer

Misschien niet helemaal op het juiste moment geschreven met al die kou van de laatste tijd, maar toch houdt het me bezig: hoe heerlijk het komende zomer weer zal zijn om te leven in mijn eigen tuin. Ook in Hollandse zomers zijn er toch weer veel momenten waarop ik samen met mijn gezin heerlijk buiten woon. Ik kijk er ongelofelijk naar uit. We hebben genoeg binnen gezeten. Ik wil naar buiten!

Tuinkamertuinbeleving-tuinkamer-tuinaanleg

Mijn tuin vind ik echt een tuinkamer. Ik sla de tuindeuren open en mijn huiskamer wordt in één klap één keer zo groot. Ik vind het heerlijk om de fluitende merels te zien vliegen.

Mijn vrouw plukt ieder jaar de rijpe appels van de boom. We hadden vorig jaar een goede oogst van lekker zoete appels.

Genieten

De kinderen spelen buiten. Mijn zoons zijn gek van de luchtballonnen die ze zien overvliegen. Ze dromen dan dat zij in dat mandje zitten. Dat lukt toch alleen in een tuinkamer.

Soms is het ook gewoon een rommeltje in onze tuinkamer met al het speelgoed dat rondslingert, maar dat is het eerlijk gezegd binnen ook wel eens.

tuinbeleving-tuinkamer-loungehoekSamen eten

We eten samen aan de grote lange tafel met als toetje een appeltaart van onze eigen appels. En ’s avonds samen met mijn vrouw genieten met een hapje en een drankje van mijn natuur op de vierkante meter.

En als het dan eens een druilerige dag is of ik zie een korte, maar hevige zomerbui naderen, dan  verhuizen we de boel naar ons overdekte terrasgedeelte.

Zo’n bui heeft ook zijn charmes. Het is maar hoe je er naar kijkt. Het frist de boel in ieder geval weer eens op. De planten zijn er blij mee.

Groen gezond

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat groen om je heen goed voor je is. Natuurlijk ben ik het daar als groene ondernemer mee eens. Dit is het ultieme bewijs.

Ik voel mij lekker in mijn tuinkamer. Ik kom er echt tot rust na een dag vol afspraken. Zo is mijn tuinkamer ook zeer inspirerend voor mijn bovenkamer.

Ik kan niet wachten op die zomer. Eén mooie voorjaarsdag is ook al goed…..

Wilt u meer informatie over onze tuinbeleving Tuinkamer?

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.

Een reactie op dit bericht plaatsen mag natuurlijk ook.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken