Een Tuinhaard Brengt Sfeer En Warmte In Uw Tuin

Wilt u ook heerlijk genieten in uw tuin? Een tuinhaard brengt zomer en winter sfeer in uw tuin. Het verlengt de tijd die u in uw tuin kunt doorbrengen en straalt warmte af. En vuur heeft altijd iets speciaals. Een tuinhaard mag eigenlijk niet in een tuinontwerp ontbreken.

Tuinhaard in de zomer

Elk jaargetijde heeft zijn charme, maar de zomer is toch wel mijn favoriet. Tot in de late uurtjes buiten zijn vind ik heerlijk. En als het dan wat frisser wordt, steek ik lekker de tuinhaard op mijn terras aan.

Samen met vrienden geniet ik van een glaasje rosé of een lekker koud wit biertje in de tuin. Hoe later het wordt, hoe sterker de tuinhaard verhalen ……

Tuinhaard in de winter

Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt, plaats ik de houtblokken in de tuinhaard en steekt ze aan. Het duurt even voordat de warmte zijn hoogtepunt bereikt, maar dan is het ook winters genieten. Het vuur verwarmt de koude voeten en de glühwein zorgt voor de rest.tuinhaard-colonna

En wat te denken van marshmallows voor de kinderen, verwarmd in het vuur van de tuinhaard? Op en top wintergevoel!

Mijn favoriete tuinhaard

Mijn favoriete tuinhaard is de Colonna tuinhaard. Deze design tuinhaard is prachtig vormgegeven. Het is een kwaliteitshaard van CorTen staal, waardoor deze niet roest.

Het ontwerp is goed doordacht. Zo zit de aslade aan de zijkant, zodat de tuinhaard bij een wand in de tuin te plaatsen is en de aslade toch te legen is. Met een hoogte van minder dan 2 meter en een breedte van 60 cm. past deze tuinhaard ook perfect op een wat kleiner terras.

Wilt u meer informatie over deze tuinhaard?

Deze tuinhaard is bij ons verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.

Een reactie op dit bericht plaatsen mag natuurlijk ook.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken