Een Nieuwe Tuin

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin?

Ontdek hoe u binnenkort kunt genieten in úw nieuwe droomtuin

Mijn naam is Peter van Straalen. Ik ben eigenaar van Het Rullen Hoveniers. Wij zijn een echt familiebedrijf. Samen met onze vaste tuinontwerper en een team van vakkundige hoveniers hebben wij als sinds 1964 vele klanten geholpen met tuinontwerp en tuinaanleg van hun nieuwe droomtuin.

Met onze passie voor tuinen slagen wij er keer op keer in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zij krijgen écht de tuin de bij hen past. Ee tuin naar hun smaak waarin zij kunnen leven zoals zij dat willen.

Wilt u ook een nieuwe tuin, de tuin van uw dromen waarin u kunt leven zoals ú dat wilt? Wij helpen u graag….

En denkt u regelmatig:

“Eigenlijk geniet ik niet meer zo van mijn tuin omdat:

Bovenstaande situaties treffen wij ook vaak aan bij klanten die een nieuwe tuin willen.

Ook uw nieuwe droomtuin is binnen handbereik

Stelt u zichzelf eens voor hoe het zou zijn om, net als de eigenaren van bovenstaande tuinen, te genieten in uw nieuwe droomtuin. Dat u voortaan kunt zeggen:

Dit en nog veel meer kan allemaal worden gerealiseerd. Uw nieuwe droomtuin is binnen handbereik!

Voorbeelden van andere droomtuinen

 

Zit uw droomtuin er niet bij? Dit kan ik me heel goed voorstellen……. Iedere tuin die wij ontwerpen en realiseren is anders, omdat deze speciaal is afgestemd op uw situatie, wensen en mogelijkheden. En vooral hoe u in uw tuin wilt leven. Wij realiseren de droomtuin die op uw wensen en situatie is afgestemd.

Voordelen voor u

De voordelen als u met ons gaat werken:

Kortom: dan kunt u voortaan genieten van uw droomtuin, de tuin die bij ú past.

De realisatie van uw nieuwe droomtuin start met een compleet tuinontwerp

De realisatie van uw nieuwe droomtuin begint met een goed tuinontwerp. In het tuinontwerp combineren wij uw en onze ideeën voor uw nieuwe tuin. Als u besluit om uw nieuwe tuin door ons te laten ontwerpen, dan krijgt u een echt compleet tuinontwerp.

 

Natuurlijk is iedere tuin anders en komen dus in iedere tuin weer andere elementen terug. Alle voor uw tuin gewenste detailontwerpen maken deel uit van het tuinontwerp en zijn in de prijs inbegrepen. Hierover hieronder meer…

Hoe zou u het vinden om binnenkort in uw nieuwe tuin rond te lopen?
De verrassende, onalledaagse tuin waarin u kunt leven zoals ú dat wilt?

Maak nu een kosteloze afspraak. Ik kom graag bij u thuis. In het gesprek bespreken we de mogelijkheden voor uw nieuwe droomtuin. Tijdens het gesprek komt aan bod:

…. en alle andere praktische zaken die met het tuinontwerp en de inrichting van uw nieuwe tuin te maken hebben. U stelt aan mij alle vragen die u heeft over uw nieuwe tuin. We hebben kortom een inspirerend gesprek waarin u aan het eind precies weet wat u wel en wat u niet wilt en kunt met uw nieuwe tuin.

Zet vandaag de eerste stap naar uw nieuwe droomtuin

Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw nieuwe droomtuin. Het is een oriënterend gesprek. Deze afspraak verplicht u verder nergens toe.

Het Perfecte Tuinontwerp Van Úw Nieuwe Tuin…..

Uit ervaring weet ik dat, als ik een eerste ontwerpvoorstel bij u presenteer, dit voorstel erg dicht in de buurt komt van hoe u uw nieuwe tuin voor u ziet. Soms is het ‘in één keer raak’, soms moeten er nog een aantal kleine aanpassingen gedaan worden. We gaan in ieder geval net zo lang door totdat het perfecte ontwerp op tafel ligt. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen….

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken