De Rulse Hof

In Nuenen, midden in het Brabantse landschap vindt u het vrolijke, unieke park De Rulse Hof. Een ideale rustplek tijdens een fietstocht of een wandeling.

Vrolijk Park

Het park is het hele jaar door vrolijk door de beschilderde bankjes en andere objecten in felle kleuren.
Elk bankje heeft een eigen thema en past perfect in de omgeving waar bijvoorbeeld schapen grazen en vlinders vliegen.

In de zomer is het park extra vrolijk. Het is dan een grote bloemenweide met een overvloed aan bloemen die in bloei staan. De bloemen trekken veel insecten aan, zoals vlinders en bijen.

Uniek Park

Het park is uniek omdat het is ontstaan door de samenwerking tussen een hoveniersbedrijf en een dagbestedingscentrum van een zorginstelling. De Rulse Hof is een samenwerking tussen Het Rullen Hoveniers uit Nuenen en Atelier het Schepenhuis uit Budel.

Atelier het Schepenhuis is een dagbestedingscentrum voor cliënten van Lunet zorg in Budel. De bankjes en objecten in De Rulse Hof zijn door hen beschilderd tot ware kunstwerken in de meest vrolijke kleuren.

Ontspanning Tijdens Uw Fiets- of Wandeltocht

In De Rulse Hof kunt u lekker ontspannen tijdens uw fiets- of wandeltocht en genieten van het karakteristieke Brabantse landschap in het buitengebied van Nuenen.

Hier is het nog heerlijk rustig. U hoort de vogels fluiten en de bijen zoemen. Als u geluk hebt staan er zelfs schapen in de wei.

U kunt er ook geweldig picknicken of leuke, vrolijke foto’s maken van uw kinderen.

Waar vindt u De Rulse Hof?

De Rulse Hof vindt u aan Rullen 11a in Nuenen. Het park ligt naast Het Rullen Hoveniers en is het hele jaar vrij toegankelijk.

Als u de ANWB fietsknooppunten volgt, dan vindt u De Rulse Hof tussen de knooppunten 73 en 74.

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken