Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Tuinverharding

Er zijn meerdere opties voor een tuinverharding. Denkt u bijvoorbeeld aan een terras of vlonder, waar u heerlijk tot rust kunt komen in uw eigen tuin.

De tuinverharding is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Daarom is het verstandig om goed na te denken over welk type tuinverharding u wenst. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Weet u nog niet in welke stijl u uw tuin wilt? Doe wat inspiratie op.

Bij de keuze voor een tuinverharding is het belangrijk om te kijken naar het type materiaal. Wilt u dat uw tuinverharding water doorlaat of wilt u gebruik maken van niet-doorlatende materialen?

  • Waterdoorlatende materialen zoals grind, kiezel, dolomiet of porfier. Het voordeel is dat het relatief goedkope materialen zijn. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk. Er zijn daarnaast ook andere mogelijkheden voor waterdoorlatende verhardingen.
  • Semi-waterdoorlatende materialen als klinkers, kasseien en hout. Door de dunne randen en de opbouw van de ondergrond wordt het regenwater maximaal afgevoerd.
  • Niet-waterdoorlatende materialen als tegels en gestort beton.

Wij vinden het belangrijk dat u zo weinig mogelijk overlast heeft van de aanleg van de tuin, daarom ruimen onze hoveniers elke dag de tuin in aanleg op.

Weet u al wat u wilt met uw tuinverharding? Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk wat voor u de mogelijkheden zijn. Heeft u nog wat meer inspiratie nodig? Lees hieronder meer over tuinverhardingen!

Lees alles over Tuinverharding

Hoe Wordt De Vlonder In Mijn Tuin?

Hoe Wordt De Vlonder In Mijn Tuin?

Een vlonderterras kan worden gemaakt van hout en gerecycled kunststof. Houten vlonderplanken zijn er in een standaard groef, maar ook in gladde...
Tuinaanleg: Een Bijzondere Tuin Als Tuinkamer In Someren
Tuinaanleg: Metamorfose Van Een Patiotuin
Tuinaanleg: Een Tuin In Veldhoven Met Een Groen Karakter
Tuinaanleg: Werk In Uitvoering Patiotuin
Tuinaanleg: Het Fundament Van Het Straatwerk
040 283 29 10
Contact