Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Tuinaanleg: Een Tuin In Veldhoven Met Een Groen Karakter

“Een tuin met een groen karakter om in het genieten”, dat was de wens van onze klanten toen wij in 2011 voor hen aan de slag gingen met het tuinontwerp voor de tuin bij hun nieuw gebouwde huis in Veldhoven.

We zijn nu twee jaar nadat de tuinaanleg heeft plaatsgevonden. Hoe heeft de tuin zich ontwikkeld?

Wij zijn een kijkje gaan nemen…

Volwassen Tuin Met Veel Planten

Na twee jaar is de tuin al behoorlijk volwassen. Vanaf het terras kijk je op een prachtige volgroeide plantenborder met veel siergrassen. Die bloeien nu nog niet. Daar moeten we nog een maandje op wachten, maar de graspollen zijn wel prachtig groen.
tuinontwerp-tuinaanleg-plantenborder-grasen-hovenier-eindhoven-helmond-nuenenAls wij een tuinontwerp maken, dan spelen de planten hierin een grote rol. Wij vinden planten in de tuin heel belangrijk. Een goed gevarieerde vaste plantenborder geeft de tuin door het jaar heen een mooie aanblik.

Je raakt er nooit op uitgekeken en je voelt je gewoon beter met planten om je heen. Bovendien lever je een bijdrage aan de biodiversiteit: bijen, vlinders en andere insecten kunnen dat zeer waarderen.

Lijnenspel

Waar onze klanten zeer over te spreken zijn is de dieptewerking van de tuin dankzij het lijnenspel.

De tuin heeft rechte lijnen: de terrassen zijn recht en ook de pergola staat strak in het verlengde van de woning. De pergola geeft een extra diepte effect en het kunstwerk achter in de tuin geeft extra klasse.

Meerdere Terrassen

Een groot terras om in de zomer heerlijk buiten te kunnen eten, met vrienden of gezellig met z’n tweeën. En een kleiner terras achter in de tuin. Uit de zon op een warme dag, in de zon op een zomeravond, loungen met een hapje en een drankje, buiten eten. Wat een mogelijkheden! En op elk terras ziet de tuin er toch weer net even iets anders uit.

Wat Vinden De Klant?

Onze klanten zijn heel blij met hun tuin. Dat begon overigens al toen wij met de tuinaanleg startten: “Volgens afspraak is direct na de oplevering van ons huis begonnen met de werkzaamheden, die naar volle tevredenheid en uiterst vakkundig zijn uitgevoerd.”

Dat was twee jaar geleden. Maar hoe beleeft u uw tuin nu? “Inmiddels zijn we al weer twee jaar verder en genieten we dagelijks van onze tuin”. Daar worden wij nou blij van …..

Wilt U Ook Een Tuin Met Een Groen Karakter?

Ben u zich aan het oriënteren op een nieuwe tuin en spreekt een tuin met een groen karakter u wel aan? Vul dan het contactformulier en of bel voor een kosteloos adviesgesprek voor uw nieuwe droomtuin.

 

Tuinaanleg: Een Bijzondere Tuin Als Tuinkamer In Someren

In 2011 hebben we bij een vrijstaande woning in Someren de complete tuin aangelegd. Als stijlvolle...

Tuinaanleg: Metamorfose Van Een Patiotuin

Een aantal weken geleden heeft u kunnen lezen dat onze hoveniers bezig waren met de tuinaanleg van...

Tuinaanleg: Werk In Uitvoering Patiotuin

Onze hoveniers zijn druk bezig met de tuinaanleg van een patiotuin in Lieshout. Deze tuin...

Top
040 283 29 10
Contact