Peter van Straalen

Peter van Straalen – Eigenaar, verkoopadviseur , tuinontwerper

Mijn naam is Peter van Straalen. Ik ben één van de eigenaren van Het Rullen Hoveniers.

Als kind was ik altijd buiten aan het spelen in de bossen. Ook hielp ik mijn ouders en grootouders met het onderhoud van de tuin. Daarom ben ik met deze passie voor tuinen hovenier geworden. Toen ik via mijn vrouw bij familiebedrijf van Het Rullen kwam werken, was het een logische stap om samen met de familie als ondernemer het bedrijf voort te zetten.

Nu ben ik vooral bezig met het adviseren van klanten voor hun nieuwe tuin en het ontwerpen van tuinen. De ervaring die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan gebruik ik om voor onze klanten de perfecte tuin te creëren. Want dat vind ik het mooiste aan mijn werk: de klant begeleiden en helpen op weg naar een nieuwe tuin. En als deze klaar horen dat deze precies aansluit bij hun verwachtingen.

In mijn vrije tijd bouw ik mee aan één van de wagens van het Bloemencorso in Valkenswaard.

Maurice Gevers – Eigenaar, bedrijfsleider

Mijn naam is Maurice Gevers. Ik ben één van de eigenaren van Het Rullen Hoveniers.

Ik ben een beetje de vreemde eend binnen ons bedrijf. Want als enige van ons allemaal heb ik geen hoveniersachtergrond. Opgeleid als bedrijfseconoom heb ik na mijn studie, inmiddels al heel wat jaartjes geleden, besloten om samen met mijn broer Bart en zwager Peter het bedrijf van onze ouders over te nemen.

Ik regel alles achter de schermen: calculeren, offertes maken, planning, marketing, administratie, HR. En ik vind het vooral ook leuk om met de ‘grote lijnen’ en lange termijn van ons bedrijf bezig te zijn. Hoe ontwikkelen we ons bedrijf naar de toekomst? Hoe bedenken we nieuwe dingen waarmee we onze klanten nog beter kunnen helpen? En hoe zorgen we er voor dat onze medewerkers een leuke tijd bij ons hebben en zich kunnen ontwikkelen? Want van blije klanten en blije medewerkers wordt ik heel blij!

Mijn vakanties besteed ik aan het maken van (verre) reizen.

Bart Gevers

Bart Gevers – Eigenaar, verkoopadviseur, voorman aanleg

Mijn naam is Bart Gevers. Ik ben één van de eigenaren van Het Rullen Hoveniers.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met het bedrijf van onze ouders. Omdat het werken binnen ons hoveniersbedrijf mij al snel aansprak, ben ik hovenier en uiteindelijk ook mede-eigenaar van ons bedrijf geworden. Een mooie tuin aanleggen voor tevreden klanten en onze medewerkers aansturen, daar krijg ik voldoening van. Dat doe ik al 25 jaar met hart en ziel.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om het bedrijf verder uit te bouwen met tevreden medewerkers door daar met z’n allen hard aan te werken. Want we hebben een super goed team. Niemand is te flauw om wat voor een ander te doen. En daar kom je ver mee.

Mijn grootste hobby is op zondag voetballen bij RKGSV in Gerwen.

Dirk-Jan Bunthof – Tuinontwerper, voorman onderhoud

Mijn naam is Dirk-Jan Bunthof. Tijdens mijn hoveniersopleiding heb ik bij Het Rullen Hoveniers stage gelopen. Nadat ik in militaire dienst ben geweest kon ik bij Het Rullen terugkomen. Nu werk ik al meer dan 25 jaar bij Het Rullen Hoveniers.

Vroeger was ik altijd buiten met van alles bezig en ik wilde iets creatiefs gaan doen. Beide komen in het vak van tuinontwerper en hovenier samen.

In mijn werk is geen dag hetzelfde. De afwisseling is groot. Je bent de hele dag bezig met alles wat groeit en bloeit. Als je buiten bent maak je de seizoenen echt mee. En ik maak mensen blij met hun tuin als ik die ontwerp of onderhoudt.

Hein van Roij – Verkoopadviseur, voorman aanleg, servicemedewerker

Mijn naam is Hein van Roij. Als leerling hovenier ben ik bij Het Rullen Hoveniers gestart. Ik heb hier dus echt het vak geleerd en ben ik intussen al weer ruim 12 ½ jaar bij Het Rullen in dienst.

Ik ben hovenier geworden omdat ik altijd al graag buiten in de natuur wilde zijn. En ik vind het leuk om dingen te maken. Het hoveniersvak is veelzijdig. Je maakt van niets iets. Ik heb altijd voldoening van mijn werk.

Het grootste deel van mijn tijd ben ik bezig met het aanleggen van nieuwe tuinen. Sinds kort ga ik ook één dag in de week naar klanten toe om ze te adviseren voor een nieuwe tuin. En de tuin te verkopen. Daarnaast verleen ik als servicemedewerker aan onze klanten de service die hoort bij De Garantietuin. Het is leuk om al de tuinen die ik heb verkocht of aangelegd weer terug te zien, en hoe ze zich ontwikkelen.

Jordie van Kaathoven – Voorman aanleg

Mijn naam is Jordie van Kaathoven. Tijdens mijn opleiding tot hovenier bij Helicon heb ik stage gelopen bij Het Rullen Hoveniers. Toen ik klaar was met mijn opleiding was er de mogelijkheid om bij Het Rullen Hoveniers te komen werken.

Al van kleins af aan, toen ik nog maar net kon praten, zei ik dat ik hovenier wilde worden. Ik vind het super om in de tuin te staan.

Van een tuin een nog mooiere tuin maken of een nieuwe tuin voor iemand maken. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Elke keer als ik klaar ben met de werkzaamheden en de klant straalt van oor tot oor, omdat ze lekker kunnen genieten in hun nieuwe tuin. Dat vind ik het mooiste wat er is.

Michel Dekkers – Assistent hovenier

Mijn naam is Michel Dekkers. Ik ken het Rullen Hoveniers van mijn stage tijdens de hoveniersopleiding bij Helicon Opleidingen. Nadat ik mijn diploma heb gehaald heb ik eerst bij een ander hoveniersbedrijf gewerkt. Maar nu werk ik al een paar jaar bij Het Rullen Hoveniers.

Van kleins af aan ben ik graag buiten. Ik hielp mijn opa altijd in de tuin. Logisch dat ik later als hovenier stage ben gaan lopen. Dat beviel me super goed.

Het leuke aan het hovenierswerk vind ik de variatie. Een tuin maken van het begin tot eind. En de tevreden gezicht van de klanten als de tuin klaar is.

Pim Labree – Assistent hovenier

Mijn naam is Pim Labree. Tijdens de stage van mijn opleiding Outdoor en Recreatie kwam ik in aanraking met het onderhouden en soms aanpassen of herstellen van heel wat groen. Dit sprak mij zo aan dat ik besloot om na mijn opleiding deze andere richting door te zetten.

Buiten zijn zat altijd al in me. Toen ik jong was, was ik veel buiten te vinden en dan het liefste in de natuur. Alles wat groeide en veranderde om mij heen fascineerde me.

Mooie, creatieve en ‘houdbare’ tuinen maken is prachtig. Je maakt iets wat lange tijd onderdeel is van iemands leven. Geweldig als een klant van een tuin kan genieten die ik zelf heb gemaakt.

Harm Griede – Assistent hovenier

Mijn naam is Harm Griede. Ik volg de hoveniersopleiding bij Helicon en loop stage bij Het Rullen Hoveniers. Ook in de vakanties werk ik regelmatig bij Het Rullen.

Ik wil hovenier worden omdat ik graag buiten aan het werk ben. En ik vind het fijn om resultaat te boeken in een tuin, zodat het er weer mooi uitziet.

Het mooiste van een tuin aanleggen vind ik van helemaal niets een mooie, complete tuin maken. En de fijne collega’s waar ik mee werk.

De eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken