Tuinaanleg: Werk In Uitvoering Patiotuin

Onze hoveniers zijn druk bezig met de tuinaanleg van een patiotuin in Lieshout. Deze tuin ondergaat een complete metamorfose. Ook van een kleine tuin valt absoluut iets moois te maken. Over een paar weken kent u de tuin echt niet meer terug, dus houd mijn blogs in de gaten voor het eindresultaat.

Duidelijke Wensen Bij Tuinontwerptuinaanleg-patiotuin-muur-eindhoven

Aan deze tuinaanleg gaat natuurlijk een tuinontwerp vooraf. Onze klant had duidelijk voor ogen wat zij met haar tuin wil. De tuin moet vooral dienen als ontspanningsplek na een dag hard werken of in het weekend. Ook een groot terras met een lange tafel eten om te kunnen eten met vrienden is een must.

Onderhoudsvriendelijke Tuin Met Groen Karakter

De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn en een verlengstuk van de serre. Ondanks een behoorlijk oppervlak een verharding in verband met het grote terras, moet de tuin toch een groen karakter hebben, zowel in de zomer als in de winter.

Een verrassend waterelement gaat zorgen voor extra levendigheid in de tuin. Planten zijn belangrijk, maar niet teveel soorten, zodat een de tuin een rustige aanblik krijgt. Alle wensen hebben wij verwerkt in een bijzonder tuinontwerp.

Nog Even Wachten Op Het Eindresultaat

De tuinaanleg is dus in volle gang. Zo zijn onze hoveniers tuinaanleg-patiotuin-verharding-eindhovenRuud en Bart nu druk bezig met het leggen van de verharding. De foto’s die ik bij dit artikel heb geplaatst, zijn vandaag gemaakt.

Houd voor het eindresultaat uw e-mail de komende weken in de gaten. U kunt dan zien hoe wij op een creatieve wijze de wensen van onze klant hebben verwerkt in deze patiotuin van maar 52 m². Wij zullen u verrassen!

tuinaanleg-patiotuin-border-eindhoven

 

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken