Het Rullen Hoveniers helpt mensen die een verrassende, onalledaagse tuin willen. Een tuin die uitblinkt door creativiteit en exclusiviteit in tuinontwerp, materiaalkeuze en uitvoering van de tuinaanleg. Het Rullen Hoveniers kan dat doordat wij de wereld van de tuinarchitect verbinden met die van de hovenier.

Het Rullen creëert en realiseert

Creëren en realiseren van verrassende, onalledaagse tuinen. Dat is de drijfveer van Het Rullen Hoveniers. Bij alles wat we doen en met alles wat we in ons hebben. Onze tuinen zijn aansprekend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Echt iets aparts, zowel qua tuinontwerp als qua materiaalkeuze bij tuinaanleg. Natuurlijk houden wij rekening met de wensen en mogelijkheden van onze klanten. De functie van de ruimte rond de woning, de beschikbare oppervlakte en het beschikbare budget staan hierbij centraal.

Het Rullen Hoveniers onderhoudt

Hoewel de tuinen die Het Rullen Hoveniers ontwerpt en aanlegt onderhoudsvriendelijk zijn, kunnen wij er niet om heen dat het gras groeit, de hagen geknipt moeten worden en planten voeding nodig hebben. Om een tuin optimaal in conditie te houden, is tuinonderhoud noodzakelijk. Wij hebben vier onderhoudsabonnementsvormen, afhankelijk van de tijd die de klant zelf in zijn tuin wil steken.
Een eenmalige onderhoudsbeurt kan natuurlijk ook.

Het Rullen Hoveniers creëert, realiseert en onderhoudt als sinds 1964 tuinen.

Wij zijn gevestigd in Nuenen. Ons werkgebied is de ruime regio Eindhoven Helmond.

En in 2014 bestonden we 50 jaar!

Peter van Straalen

Peter Van Straalen