Geen Categorie

Engerlingen bestrijden

Heeft u last van vogels of andere insecteneters die u gazon omwoelen. En worden de wortels van de grasplantjes aangevreten? Grote kans dat u engerlingen in uw gazon heeft. Wat zijn dat? Hoe kan ik ze bestrijden? U leest het hier.

Bestrijding van bladluis

Heeft u last van bladluizen in de tuin en wilt u ze op een natuurlijke en dus milieuvriendelijke manier bestrijden? Dat kan nu met behulp van lieveheersbeestjes of sluipwespen. Lees hieronder dat deze manier van bestrijding van bladluizen ook echt werkt.

Bestrijden van Emelten

Wordt uw gazon omgewoeld door vogels of andere insecteneters? Dan zouden er wel eens emelten in uw gazon kunnen zitten. Wat zijn emelten? Hoe herken ik ze? En hoe kan ik ze bestrijden? U leest het hier.

Bestrijden van de Buxusmot

De buxusmot komt sinds enkele jaren in Nederland voor en is hier via Duitsland terechtgekomen. De rups van de buxusmot vreet de bladeren van de buxus op en richt zo veel schade aan bij buxushagen. Wat zijn de kenmerken van de buxusmot? Wat is het schadebeeld? En is het mogelijk om de buxusmot te bestrijden? Wat zijn alternatieven voor buxus?