Uw bedrijfstuin die het juiste imago uitstraalt

Straalt uw bedrijf de juiste professionaliteit uit, maar uw bedrijfstuin blijft achter? Wij denken graag met u mee om uw werkomgeving zo goed mogelijk in te richten. Wij realiseren een tuin die aansluit wat uw bedrijf uitstraalt en wat uw imago is.

Waarom wij nog meer uw ideale partner zijn voor uw bedrijfstuin?

Daarom tuinonderhoud van uw bedrijfstuin

Uiteraard verzorgen wij uw bedrijfstuin:

Ervaringen van klanten

“Het Rullen Hoveniers voldoet aan alle criteria om een hoogwaardige tuin te leveren tegen een scherpe prijs. Grootste kracht is wat mij betreft het meedenken in smaak en voorkeuren met als uitgangspunt het te besteden budget.

Financieel sta je nooit voor een verrassing maar creatief is Het Rullen zeer verrassend. Door hun grote kennis van alles wat bloeit weten ze steeds weer slimme oplossingen te vinden waaraan jezelf nooit gedacht zou hebben.

And last but not least hun personeel is top: altijd netjes en op tijd en nooit te beroerd om iets extra’s te doen.

Ik kan ieder bedrijf of particulier Het Rullen van harte aanbevelen.”

Ron Eliëns, Eliëns Carwash Area, Veldhoven
“Ik heb in het afgelopen jaar een aantal keren samengewerkt met Het Rullen Hoveniers. Ik kan niet ander zeggen als dat ik dit als zeer prettig heb ervaren. Ik vind hen een partij waar ik goed afspraken mee hebben kunnen maken, deze kwamen ze na.

Tijdens het traject werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat wat ik mocht verwachten. Het resultaat voor zowel mijn tuin bij mijn bedrijf als mijn balkon thuis is prachtig. Ze hebben mooi, creatief en uitstekend werk geleverd.

Ik ben dan ook zeer te spreken over hun vakmanschap en de samenwerking in zijn geheel. Ik raad u aan om met hen een samenwerking aan te gaan!”

De heer Bleyenberg, Helmond

Gerelateerde berichtenDe eerste stap naar uw nieuwe droomtuin?

We helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin. Zet meteen de eerste stap en maak een afspraak.

Peter van Straalen
Bart Gevers

Afspraak maken