Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

De stadstuin van de heer en mevrouw De Vries in Helmond

In 2010 hebben wij de tuinaanleg van de achtertuin van de heer en mevrouw De Vries uit Helmond verzorgd. De heer en mevrouw De Vries zijn een echtpaar van middelbare leeftijd. Hun achtertuin is een stadstuin van een kleine 100 m².

De belangrijkste wens van deze klant voor hun nieuwe tuin was een moderne, strakke tuin met een ´opgeruimd karakter´ om heerlijk in te ontspannen.

Vloeiende Overgang Van Binnen Naar Buiten

De tegels van het buitenterras zijn van dezelfde kleur en structuur als de tegels die in de woonkamer liggen. Op deze manier is een vloeiende overgang van binnen naar buiten gecreëerd.

Als op een mooie dag de schuifpui openstaat, zijn de woonkamer en het buitenterras één geheel. De woonkamer wordt één keer zo groot.

Door deze grote binnen- en buitenkamer kunnen de heer en mevrouw ook heerlijk buiten genieten op hun extra grote terras.

Verfrissend Water

Totale ontspanning, dat is wat de heer en mevrouw De Vries wilden. Water in hun tuin zorgt daarvoor. Ontspannen vertoeven op de vlonder of het terras bij de vijver.

Lekker wegdromen in een ligstoel bij het rustgevende geluid van een waterornament. Water is een rustgevende factor in deze tuin.

Spannende Contrasten

Een strakke tuin met spannende contrasten is gerealiseerd door enerzijds de keuze van materialen: een houten vlonder tegenover een terras met tegels van natuursteen. Anderzijds zijn de strakke lijnen van de vijver, de muren en de terrassen afgewisseld met speelse planten. De tuin houdt hierdoor de moderne uitstraling, maar is nooit saai.

Ervaring Van De Heer En Mevrouw De Vries

“Ons interieur is strak en modern ingericht. Dat wilden wij ook laten terugkomen in onze tuin, zodat interieur en tuin één geheel zouden worden. Dat is goed gelukt. We genieten iedere dag van onze tuin.”

Wilt u meer informatie over een nieuwe tuin?

Vul dan dit contactformulier in en ik neem op korte termijn contact met u op om een kosteloze afspraak bij u thuis te maken om de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin te bespreken.

Kleine stadstuin plonsbad terras schellevis tegels schaduwdoek bamboe hovenier tuinontwerp tuinaanleg eindhoven helmond

Stadstuin met plonsbad in Eindhoven

Bent u op zoek naar een mooie stadstuin met zwembad? Bekijk dan deze tuin in Eindhoven eens. We...

tuinontwerp-tuinaanleg-hovenier-eindhoven-helmond-nuenen-patiotuin-loungebank-corten-stalen-houtopslag-kunstwerk

Kleine tuin Waalre

In Waalre hebben we een kleine tuin om weten te toveren tot een waar groen paradijs. Het beeld van...

Top
040 283 29 10
Contact