Tuinen met identiteit met een tuinontwerp van Het Rullen

Subsidie op groene daken

Het aanleggen van groene daken op platte daken en terrasoverkappingen wordt steeds populairder. Want een groen sedumdak is niet alleen mooi, het verlengt ook de levensduur van het dak en het vangt regenwater op.

Bovendien kunt u vaak subsidie krijgen als u een sedumdak aanlegt. Hoeveel subsidie geven bijvoorbeeld de gemeenten Eindhoven en Helmond?

Sedumdak aanleggen

Over het algemeen passen wij sedummatten toe bij de aanleg van groene daken. Sedum is een vetplantje. Het voordeel van sedum als groendak is dat het zomer en winter groen blijft en weinig onderhoud vraagt. Sedum kan goed tegen zowel warme, droge perioden als koud en nat weer.

Voordelen groendak

Financiële voordelen van een groendak zijn een flinke energiebesparing, een langere levensduur van de dakbedekking en besparing op energiekosten door warmte- en koude-isolatie.
Milieu voordelen zijn naast de isolatie, schonere lucht door minder fijnstof, stimulering van de biodiversiteit en minder belasting van het riool en daaruit voortvloeiende overstromingen.

Subsidie groene daken Eindoven en Helmond

Als u in Eindhoven of Helmond woont, kunt u via de gemeente een flinke subsidie krijgen op de aanleg van het sedumdak. Deze subsidie kan oplopen tot € 25 per m².

Aanvragen subsidie

Als u een sedumdak laat aanleggen en u gaat subsidie aanvragen, zorg er dan voor dat u deze subsidie volgens de juiste formulieren en voorwaarden aanvraagt. Indien de aanleg van het groendak door ons bedrijf wordt gedaan, kunnen wij u uiteraard helpen om de subsidieaanvraag op de juiste manier te doen.

Hoe Regel Ik De Afwatering In Mijn Tuin?

Het is zonde om het water vanaf het dak van uw huis via de hemelwater zo de riolering in te laten...

Tuinaanleg: Zwemvijver In Eindhoven

Onze hoveniers werken momenteel aan de aanleg van een grote zwemvijver in Eindhoven. De zwemvijver...

tuinontwerp-tuinaanleg-hovenier-eindhoven-helmond-nuenen-moderne-tuin-houten-vlonder-verhoogde-border-vijver-rvs-waterspel

Water: Rustgevende Factor Of Bron Van Zomers Spelplezier

Ontspannen vertoeven op een vlonder of terras aan de waterkant. Lekker in een ligstoel wegdromen...

Top
040 283 29 10
Contact