Uw tuinbeleving

Ons doel is om voor elke opdrachtgever een unieke, exclusieve tuin te creëren. Elke tuin is bijzonder. Elke tuin heeft zijn eigen persoonlijkheid, die naadloos aansluit op de identiteit van onze klanten. Zij moeten immers elke dag van en in hun tuin kunnen genieten.

Wij zijn trots op ons werk en delen de tuinbeleving van onze klanten graag met u.

“Ieder moment dat we door de tuin lopen of dat we er in zitten genieten wij van het vijver, de kleuren van de planten en de mooie belijning dankzij de witte muur en de bloembakken.”

“De tuin heeft een mooie invulling gekregen met eigentijdse materialen. En vooral het zithoekje met schaduwdoek wordt volop gebruikt, ook bij mindere dagen.”

“Deze tuin past precies bij onze manier van leven. Vrolijke kleuren in de beplanting en de accessoires.”

Anja Aarts, Eindhoven

“Onze tuin ligt er prachtig bij. De bloemen langs de zwemvijver bloeien. Peter, als je een keertje in de buurt bent zou het fijn zijn als je even langskwam. Om zelf te zien hoe mooi het is geworden. We zwemmen er trouwens heel vaak in, geweldig. “

Marc Bullens, Helmond

“Peter en zijn collega’s hebben ons erg goed geholpen met onze tuin. Peter nam alle tijd ons voor te lichten wat bijvoorbeeld de verschillende opties kunstgras we konden gebruiken met de voor- en nadelen. Nadat alles besproken was kregen we een heldere begroting.
Nadat alles in onze tuin helemaal was aangepast naar onze wensen bleef de begroting ook gewoon overeind staan. Geen meerwerk of ander flauwekul, gewoon een goede dienstverlening. Ik kan iedereen aanbevelen met Het Rullen in zee te gaan.”

Ron Eliëns, Eliëns Carwash Area, Veldhoven

“Het Rullen Hoveniers voldoet aan alle criteria om een hoogwaardige tuin te leveren tegen een scherpe prijs. Grootste kracht is wat mij betreft het meedenken in smaak en voorkeuren met als uitgangspunt het te besteden budget.

Financieel sta je nooit voor een verrassing maar creatief is Het Rullen zeer verrassend. Door hun grote kennis van alles wat bloeit weten ze steeds weer slimme oplossingen te vinden waaraan jezelf nooit gedacht zou hebben.

And last but not least hun personeel is top: altijd netjes en op tijd en nooit te beroerd om iets extra’s te doen.

Ik kan ieder bedrijf of particulier Het Rullen van harte aanbevelen.”

De heer en mevrouw Huisman, Veldhoven

“Tijdens de bouw van ons huis begin 2011 zijn we op zoek gegaan naar een hovenier die in staat zou zijn om onze tuinwensen compleet te realiseren.  Van bestrating tot en met beplanting. Via vrienden van ons kwamen we in contact met hovenier Het Rullen uit Nuenen.

Tijdens enkele gesprekken zijn alle elementen de revue gepasseerd, waardoor een goed beeld is ontstaan van wat we wel en juist niet wilden. Aan de hand daarvan is geheel volgens onze wensen een gedetailleerd tuinplan gemaakt, dat binnen ons budget paste.

Samen met de referenties die Het Rullen ons liet zien, gaf dat ons meer dan voldoende vertrouwen om voor hen te kiezen. Volgens afspraak is direct na de oplevering van ons huis begonnen met de werkzaamheden, die naar voller tevredenheid en uiterst vakkundig zijn uitgevoerd.

Inmiddels zijn we al weer twee jaar verder en genieten we dagelijks van onze tuin”

De heer Bleyenberg, Helmond

“Ik heb in het afgelopen jaar een aantal keren samengewerkt met Het Rullen Hoveniers. Ik kan niet ander zeggen als dat ik dit als zeer prettig heb ervaren. Ik vind hen een partij waar ik goed afspraken mee hebben kunnen maken, deze kwamen ze na.

Tijdens het traject werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat wat ik mocht verwachten. Het resultaat voor zowel mijn tuin bij mijn bedrijf als mijn balkon thuis is prachtig. Ze hebben mooi, creatief en uitstekend werk geleverd.

Ik ben dan ook zeer te spreken over hun vakmanschap en de samenwerking in zijn geheel. Ik raad u aan om met hen een samenwerking aan te gaan!”

De heer Ekas, Heeze

“In februari is bij mij een zwemvijver aangelegd die op dit moment ten volste tevredenheid in gebruik is genomen.  DIT IS NOU NOG EENS EEN BEDRIJF WAAR JE MEE TE DOEN WIL HEBBEN.

Waarom ?

Ze komen alle afspraken stipt na.
Ze werken correct en netjes en laten elke dag de werkplek schoon achter.
Er wordt meegedacht en dat geldt ook voor de uitvoerende.  Zij geven tijdens het werk ook aan dat dingen evt. anders kunnen, waardoor de tuin nog beter tot zijn recht komt en voeren niet blind uit wat er is getekend.
Peter is betrokken bij het project en belt regelmatig na om te evalueren.
De input van henzelf is groot zodat uiteindelijk er een tuin ontstaat waar niet alleen de buurman (Peter) maar de hele straat jaloers op is
Wanneer iemand het over zijn tuin heeft zal ik zeker Het Rullen Hoveniers aanbevelen, maar een mooier compliment is eigenlijk dat bij een party in onze nieuwe tuin iedereen een WOW factor had en de vraag kwam wie al dat moois had gemaakt. Daarop kon ik steeds roepen HET RULLEN HOVENIERS.”

Wilt u ook genieten van een unieke tuin die past bij uw persoonlijkheid?

Wilt u net als onze tevreden klanten ook een unieke tuin die aansluit op uw persoonlijkheid?

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van uw tuin te bespreken. Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de afspraak te plannen.